Unelmoitko omasta pihasta? Tuusulassa on myynnissä omakotitontteja

01.06.2020

Tuusulan kunta myy omakotitontteja. 1.6.2020−14.9.2020 on käynnissä tarjouskilpailu Jätinpuiston tonteista ja Rykmentinpuiston asuntomessualueen viimeisistä, messutoimintojen alta vapautuvista tonteista.

  • Tuusulan kunta myy tai vuokraa tarjousten perusteella kaksi omakotitonttia Jätintieltä, Etelä-Tuusulan Riihikalliosta.
  • Tuusulan kunta myy tai vuokraa tarjousten perusteella viisi omakotitonttia Puustellinmetsän Asuntomessut 2020 -alueelta Etelä-Tuusulasta. Katso tuore video alueesta ja tonteista!

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin tarjouskilpailutontteja. Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta sekä Etelä-Tuusulan Lahelanpellosta. Uutena alueena myyntiin avataan 3.8.2020 Kellokosken Linjapuisto. Anttilanrannan uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla. Anttilanrannan tarjouskilpailussa olevia tontteja voi myös vuokrata.

Kunnanvaltuusto on päättänyt kiinteähintaisten tonttien myyntihinnaksi Pohjois-Tuusulassa 225 e/k-m² ja Etelä-Tuusulassa 425 e/k-m². Tontit ovat myös vuokrattavissa. Vuokran suuruus on 5 % myyntihinnasta. Ensisijaisesti tontit myydään.

Lisätiedot tonteista löytyvät kootusti osoitteesta www.tuusula.fi/tontit

 

 

Lisätiedot:

Tonttien hakuun ja sopimusehtoihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot: Sari Tennijärvi, 040 314 3545, sari.tennijarvi@tuusula.fi ja Tuija Palkki, 040 314 3549, tuija.palkki@tuusula.fi

Rakentamiseen, kaavamääräyksiin ja rakennuslupiin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot: Tekninen palvelupiste, yhteystiedot ja aukioloajat: www.tuusula.fi/tekninenpalvelu

Takaisin