Oma koti Tuusulasta − omakotitontteja ja tuottajamuotoisia tontteja haettavissa

10.08.2020

Eri puolille Tuusulaa rakentuu parasta aikaa uusia asuinalueita ja niiden myötä syntyy uusia asumismahdollisuuksia. Oman talon rakentamisesta kiinnostuneille on juuri nyt haettavissa omakotitontteja AnttilanrannastaLahelanpellosta ja Peltokaaresta sekä 3.8.2020 myyntiin tulleesta Linjapuiston uudesta asuinalueesta Kellokoskelta. Tuottajamuotoisista tonteista kiinnostuneille on tarjolla useita eri vaihtoehtoja, tuoreimpana 14.9.2020 asti käynnissä oleva Rykmentinpuiston kahden korttelialueen tontin avoin laatukilpailu.  

Kiinteähintaisia omakotitontteja eri puolilla Tuusulaa 

Oman talon rakentamisesta ja rakennuttamisesta kiinnostuneille Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin myös tarjouskilpailutonttejakin. 

Jatkuvassa haussa oleviakiinteähintaisia tonttejalöytyy juuri nyt JokelanPeltokaarestasekä Etelä-TuusulanLahelanpellosta. Uutena alueena myyntiin on avattu 3.8.2020 KellokoskenLinjapuisto. 
 
Peltokaaren asuinalue sijaitsee kivenheiton päässä Jokelan juna-asemasta ja palveluista.Lahelanpellon viihtyisä pientalovaltainen asuinalue sijaitsee Etelä-Tuusulassa Lahelan alueella. Kellokosken kulttuurihistorialliseen ympäristöön, sairaala-alueen välittömään läheisyyteen Linjatien varrelle on kaavoitettu Linjapuiston uusi asuinalue, jonka pientalotonteille pääsee suunnitelman mukaan rakentamaan jo ensi vuonna.  

Anttilanrannanuudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla. Tontteja on mahdollista myös vuokrata. Anttilanrannan uusi luonnonkaunis asuinalue sijaitsee Tuusulanjärven kulttuurihistoriallisissa maisemissa. 

Lue lisää ja löydä oma tonttisi Tuusulasta: 
www.tuusula.fi/tontit 

Tuottajamuotoisia tontteja myynnissä Rykmentinpuistosta 

Tuusulan kunta myy avoimella laatukilpailulla kaksi asuinrakennusten korttelialueen tonttia Rykmentinpuistosta, joiden molempien rakennusoikeus on 1.590 k-m². Hakuaika jatkuu 14.9.2020 saakka.  

Tontit sijaitsevat Puustellinmetsän Asuntomessut 2020 -alueella Hyrylän keskustan välittömässä läheisyydessä. Tonteille pääsee rakentamaan messutapahtuman jälkeen loppuvuonna 2020. 
 
Lue lisää Rykmentinpuiston tuottajamuotoisista tonteista: 
Kilpailukutsu ja lisätiedot tonteista 

Lisätietoja muista tuottajamuotoisista tonteista:
www.tuusula.fi/tuottajamuotoiset


Lisätiedot: 

Omakotitontit: 
tontti-insinööri Sari Tennijärvi 
sari.tennijarvi@tuusula.fi 
p. 040 314 3545 
 
Rykmentinpuiston tuottajamuotoiset tontit: 
ohjelmapäällikkö Tuomo Sipilä 
tuomo.sipila@tuusula.fi 
p. 040 314 3017 

Takaisin