Lahelanpellon puistojen rakentaminen alkaa

16.04.2021

Tuusulan Lahelassa sijaitsevan Lahelanpelto II -nimiselle kaava-alueelle sijoittuvan asuinalueen puistojen rakentaminen aloitetaan maanantaina 19. huhtikuuta maanrakennustöillä. Puiston rakentamistöiden odotetaan valmistuvan syyskuun 2021 loppuun mennessä. Viimeiset istutukset tehdään syksyllä viikkojen 40 ja 41 aikana.

Kaffepaussi ja Murupuisto, asuinalueen vihreät keitaat

Uuden asuinalueen vihreäksi keitaaksi muodostuu ympyränmuotoinen Kaffepaussin puisto, johon sijoitetaan kuntoilupuisto ja monitoimiareena pelailuun. Puistoa hallitsevat laajat nurmi-, niitty- ja pensasistutusalueet, joiden ympäri ja välistä hiekkapäällysteiset kävelytiet johdattavat puiston keskiössä sijaitsevalle piknik-alueelle. Puistonpenkeillä voi istahtaa kävelyn lomassa.

Lasten leikkialueet sijaitsevat lähistölle rakentuvassa Murupuistossa. Leikkipuistoon sijoitetaan monipuolisia leikkiväline ja keinuja kaikenikäisille lapsille. Leikkialueen ulkopuolella on kuntoiluvälineitä vaikkapa vanhempien liikkumiseen sillä aikaa, kun lapsi viihtyy leikkipuistossa.

Huhtikuussa alkavien maanrakennustöiden urakoitsijana toimii Tieluiska Oy.

 

Lisätietoja

Niko Etula, rakennuttajahortonomi, viherpalvelut, etunimi.sukunimi@tuusula.fi, p. 040 314 4096

Tuusulan karttapalvelu kartta.tuusula.fi

Ohje karttapalvelun käyttöön: Valitse vasemmasta valikosta näytettäväksi kartalle Suunnitelmat (S) ja vireillä olevat suunnitelmat, joista valitse puisto- ja viheraluesuunnitelmat. Nyt pääset valitsemaan haluamasi puistosuunnitelman kartalle ja katsomaan siihen liittyvät suunnitelmat.

Takaisin