Seniori, mitä toivot asumiseltasi? Ikäihmisten yhteisöllisen asumisen työpajoja järjestetään Hyrylässä, Kellokoskella ja Jokelassa

30.09.2021

Tuusulan kunta kehittää ikäihmisten asumista hankkeessa, jossa etsitään innovatiivisia yhteisöllisen asumisen ratkaisuja. Tavoitteena on yhdessä ikääntyneiden, heidän läheistensä, kunnan, muiden toimijoiden ja rakennuttajien kanssa löytää malleja, jotta ikääntyvät voisivat asua tutussa asuinympäristössä mahdollisimman pitkään yhteisön turvin.   

Tule mukaan työpajoihin Hyrylässä, Kellokoskella ja Jokelassa 

Järjestämme keskustelu- ja työpajaillat ikäihmisten asumisen tarpeista ja yhteisöllisen asumisen mahdollisuuksista Hyrylässä, Kellokoskella ja Jokelassa lokakuussa:  

  • Etelä-Tuusulassa, keskiviikkona 6.10.2021 klo 15–18,  paikka Rykmentinpuiston ruokala (Rykmentintie, Hyrylä) 
  • Kellokoskella, tiistaina 12.10.2021 klo 16–19,  paikka Kellokosken koulukeskus, ruokala (Koulutie 7, Kellokoski) 
  • Jokelassa, torstaina 28.10.2021 klo 15–18,  paikka Jokelan koulukeskus, ruokala (Jyväkuja 13, Jokela) 

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita tuusulalaiset ikäihmiset läheisineen. Mukana on rakennuttajien edustajia, Tuusulan kunta ja Miina Sillanpään Säätiö.  

Tilaisuudet toteutetaan osittain pienryhmissä. Kahvitarjoilu alkaa 15 min ennen tilaisuutta. 

Ennakkoilmoittautuminen puhelimitse 040 314 3054 (ma-to klo 9–15) tai verkossa lyyti.in/senioriasuminen.  

Tilaisuudet järjestää Tuusulan kunta. Tapahtumat järjestetään terveysturvallisesti tapahtumahetkellä voimassa olevien suositusten mukaisesti. 

Ympäristöministeriö on myöntänyt Tuusulan kunnan vetämälle hankkeelle rahoitusta Ikääntyneiden asumisen toimenpideohjelmasta. Ohjelman tavoitteena on tukea ikääntyneitä ja kuntia ennakoimaan ikääntyneiden asumisen tarpeita ja varautumaan niihin, lisätä ikäystävällisten asumisvaihtoehtojen tarjontaa sekä kehittää asuinalueita ikääntyneille sopiviksi. 

 

Lisätiedot 

hankekehityspäällikkö Riikka Uusikulku, Tuusulan kunta, p. 040 314 3040, etunimi.sukunimi@tuusula.fi 

Takaisin