Häriskiven tontteihin saatiin runsaasti hakemuksia

02.11.2022

Tuusulan kunta sai yhteensä 45 hakemusta Häriskiven tontteihin. Haku oli käynnissä 3.10.–31.10.2022, ja tarjolla oli 28 tonttia. Joukossa on sekä niin kutsuttuja minitontteja että isompia tontteja.

Seuraavaksi kuntaan saapuneet hakemukset käydään tarkemmin läpi ja tontin hakijoihin ollaan yhteydessä. Tonttikauppojen valmistelussa noudatetaan omakotitonttien saajien valintaperusteita: www.tuusula.fi/valintaperusteita

– Tuusulan vetovoima näkyy tonttihakemusten määrässä. Tuusula tarjoaa väljää, luonnonläheistä ja turvallista asumista lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien päässä esimerkiksi pääkaupungista. Satsaamme myös muun muassa uusien päiväkotien ja koulujen rakentamiseen sekä varhaiskasvatuksen ja opetuksen laatuun. Esimerkiksi lukio ja kulttuuritalo Monio ja Lahelan monitoimikampus tulevat palvelemaan myös Häriskiveen muuttavia, pormestari Kalle Ikkelä kertoo.

Lisää tontteja on tulossa tarjolle. Etelä-Tuusulassa sijaitsevalta Lahelanpelto II -alueelta tulee haettavaksi alkuvuoden 2023 aikana muutamia tontteja, ja Häriskiven 2. vaiheen tonttien haku käynnistyy syksyllä 2023. 2. vaiheessa omakotitontteja on tarjolla 51 kappaletta.

 

Lisätiedot:

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001

Tonttien hakuun ja sopimusehtoihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot: Henrik Virta, henrik.virta@tuusula.fi, 040 314 3545

Lisää alueesta: www.tuusula.fi/koti

Takaisin