Häriskiven ja Lahelanpellon tontteihin saatiin runsaasti hakemuksia

10.02.2023

Tuusulan kunta sai yhteensä 24 hakemusta Häriskivessä ja Lahelanpellossa tarjolla olleisiin 13:een tonttiin. Hakemuksista 17 kohdistui Lahelanpellon neljään tonttiin ja seitsemän Häriskiven yhdeksään tonttiin.

Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä. Tonttikauppojen valmistelussa noudatetaan omakotitonttien saajien valintaperusteita: www.tuusula.fi/valintaperusteita

– Tuusula on etenkin pääkaupunkiseudulta asumisen vaihtoehtoja kartoittaville perheille ja perhettä perustaville vetovoimainen paikka. Pystymme tarjoamaan väljyyttä, turvallisuutta ja luonnonläheisyyttä. Valtteihimme kuuluvat myös laadukas varhaiskasvatus ja koulutus, joihin satsaamme sekä sisällöllisesti että uutta palveluverkkoa rakentamalla, pormestari Kalle Ikkelä sanoo.

Häriskiven 2. vaiheen tonttien haku käynnistyy syksyllä 2023. 2. vaiheessa omakotitontteja on tarjolla 51 kappaletta. Tällä hetkellä on vapaana muutamia tontteja Kellokosken Linjapuistosta, Jokelan Peltokaaresta ja Häriskivestä.

Lisätiedot:

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001

Tonttien hakuun ja sopimusehtoihin liittyvät kysymykset ja yhteydenotot: Tontti-insinööri Henrik Virta, henrik.virta@tuusula.fi, 040 314 3545

Lisää alueesta: www.tuusula.fi/koti

Takaisin