Kevään Skidiviikon lippuvaraukset alkavat

02.03.2017

Maaliskuun aurinko tuo tullessaan myös lastenkulttuuria perinteisen Skidiviikon merkeissä. Ohjelmassa on niin näyttelyitä, musiikki-iltoja, teatteriesityksiä kuin askartelupajoja. Suurimpaan osaan Skidiviikon tapahtumista on vapaa pääsy, mutta rajallisten tilojen vuoksi tulee paikat esityksiin ja työpajoihin varata ennakkoon. Varauksia pääsee tekemään verkossa maanantaina 6.3. klo 9.00 alkaen. Verkkovarauslinkit ja koko Skidiviikon ohjelma osoitteessa www.tuusula.fi/skidiviikko.

Skidiviikon avaa perjantaina 17.3. Pehmolelujen yökyläily kirjastossa. Oman pehmolelunsa voi tuoda yökylään kirjastonhoitajien huomaan Tuusulan pääkirjastoon. Lauantaina yökyläilijää noutaessaan saa kuulla ja valokuvista nähdä miten pehmolelujen yö on sujunut, samalla pääsee osallistumaan moninaiseen lastenpäivän ohjelmaan.

Maanantaista torstaihin viikolla 12 Tuusulan 4H järjestää suosittuja askartelupajoja pääsiäisteemalla. Tänä vuonna pajat ovat Riihikalliossa ja Lahelassa. Pajoihin ilmoittaudutaan ennakkoon 4H:n verkkosivuilla www.tuusula.4h.fi/lapsille/skidiviikko.

Toki myös Skidiviikolla juhlitaan satavuotiasta Suomea. Kiitetyt lapsia ja ikäihmisiä yleisökseen yhdistävät esitykset jatkuvat tänä vuonna Nukketeatteri Sytkyjen kantaesityksellä Suomi 100 vuotta lapsen silmin. Esityksessä käydään läpi Suomen 100 vuotta nukketarinoiden, musiikin ja tanssin keinoin. Esityksiä on Riihakalliossa, Jokelassa ja Kellokoskella. Tähän esitykseen varataan paikat ennakkoon osoitteessa www.tuusula.fi/skidiviikko

Skidiviikon, 17.-26.3., järjestää Tuusulan kunnan lastenkulttuuri. Myös useat tuusulalaiset taiteen perusopetuksen oppilaitokset, taiteen ammattilaiset ja aktiiviset yhdistykset järjestävät ohjelmaa Skidiviikkojen aikana. Tuusulan kulttuuritoimen lisäksi mukana menossa ovat tänä vuonna myös Tuusulan kirjasto, Keski-Uudenmaan Teatteri KUT, Tuusulan 4H, Tuusulan Kuvataidekoulu, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto KUM, Keski-Uudenmaan Tanssiopisto KETO, Käsityökoulu Helmi ja taideyhdistys KuumArt.

skidiviikko17_kansi

Takaisin