Aulagallerian näyttelyajat syksylle 2017 ovat haussa

03.03.2017

Tuusulan kunnantalon Aulagalleria-näyttelytilan ajat ovat maaliskuun ajan haussa syyskaudelle 2017. Näyttelyaikoja jaetaan elokuusta joulukuuhun.

Aulagalleria sijaitsee Tuusulan kunnantalon aulassa, käyntiosoite Hyryläntie 16. Näyttelytila on maksuton. Myönnetyt näyttelyajat ovat yleensä noin 2-3 viikon mittaisia.

Hakemuksesta tulee ilmetä ajankohta, milloin sopivin näyttelyaika olisi sekä tieto ajasta, jolloin näyttelyn järjestäminen ei onnistu. Hakemukseen tulee liittää selkeä kuvaus näytteille asetettavien töiden laadusta, tekniikasta ja ulkoasusta (esim. valokuvia, linkki nettisivuille tai kuvapankkiin).

Syksyn 2017 näyttelyiden hakuaika on 1.-31.3.2017. Hakuun voi käyttää valmista lomaketta tai hakemus voi olla vapaamuotoinen. Hakulomakkeita on saatavilla Tuusulan kunnan nettisivuilta www.tuusula.fi/lomakkeet (hakuryhmä Kulttuuri), Tuusulan kirjastoista, Tuusulan kunnantalon neuvonnasta sekä kulttuuritoimistolta (Taidekeskus Kasarmi, Jääkärinpolku 2). Näyttelyajat päätetään huhtikuussa 2017.

Hakemukset palautetaan osoitteeseen Tuusulan kunta, Kulttuuripalvelut, PL 60, 04301 Tuusula (Käyntiosoite: Jääkärinpolku 2). Hakemuksen sekä kuvia voi lähettää myös sähköpostitse kulttuuri@tuusula.fi

Lisätietoja
kulttuurituottaja Sanna Hokkanen p. 040 314 3436
sanna.hokkanen@tuusula.fi

Takaisin