Kulttuurin kesäkursseilla piirretään sarjakuvia ja tehdään teatteria

01.03.2018

Kun talviloma on takana, on aika suunnata suunnitelmat kesään. Tuusulan kulttuuripalvelujen 1.-6.-luokkalaisten kesäkurssi-ilmoittautumiset avattiin 1.3., samaan aikaan kun kunnan kesäleirien ilmoittautumiset. Tuusulan lastenkulttuuri järjestää koulujen lomaviikoilla erilaisia taidekursseja nuorisotaloilla. Lyhytkestoisten kurssien tarkoituksena on tarjota lapsille mahdollisuus tutustua eri taiteenlajeihin ja päästä kokeilemaan erilaisia harrastuksia. Kurssit on tarkoitettu kaikille tuusulalaisille 1.-6.-luokkalaisille.

Kesäkuun toiselle viikolla, viikolla 24 tutustutaan sarjakuvien maailmaan Lahelan nuorisotalolla maanantaista perjantaihin klo 10-15. Sarjakuvien piirtämiseen tutustutaan useilla tekemisen tavoilla; keksitään hahmoja, mietitään kuvakulmia ja kerrontaa. Ja valittavana on tekniikoita raapekartongista vihkoanimaatioon. Juhannusviikolla, viikko 25, samainen sarjakuvakurssi toteutetaan nelipäiväisenä Jokelassa.

Juhannusviikolla Riihikallion nuorisotalolla puolestaan tehdään teatteria. Neljän päivän kurssi sisältää muun muassa ilmaisua, itse keksittyjä aiheita ja esityksiä, tutustumista asuinalueeseen ja improvisointia havaintojen pohjalta. Eli leppoisia kesäpäiviä tarinoiden maailmassa.

Tarkat kurssitiedot ja ilmoittautumislinkit

Elo17-2596

Takaisin