Aulagallerian näyttelyajat syksylle 2018 ovat haussa maaliskuussa

05.03.2018

Tuusulan kunnantalon Aulagalleria-näyttelytilan ajat ovat haussa syyskaudelle 2018. Näyttelyaikoja jaetaan elokuusta vuoden loppuun. Aulagalleria sijaitsee Tuusulan kunnantalon aulassa, käyntiosoite Hyryläntie 16. Näyttelytila on maksuton. Myönnetyt näyttelyajat ovat yleensä 2-3 viikon mittaisia.

Aulagallerian toiminnan periaatteena on tarjota näyttelytila ensisijaisesti tuusulalaisille taiteen harrastajille ja yhdistyksille, mutta näyttelyohjelmien monipuolisuuden ja laadun takia mukaan voidaan ottaa myös ammattitaiteilijoita sekä muualla kuin Tuusulassa asuvia taiteen harrastajia.

Hakemuksesta tulee ilmetä toive näyttelyn ajankohdaksi. Liitä mukaan myös tieto ajankohdasta, joka ei missään tapauksessa käy. Hakemukseen tulee liittää selkeä kuvaus näytteille asetettavien töiden laadusta, tekniikasta ja ulkoasusta (esim. valokuvia).

Syksyn 2018 näyttelyiden hakuaika on 1.-31.3.2018. Hakuun voi käyttää valmista kaavaketta tai hakemus voi olla vapaamuotoinen. Hakemuksen voi nykyään tehdä myös verkkolomakkeella. Hakulomakkeita on saatavilla Tuusulan kunnan nettisivuilta www.tuusula.fi/lomakkeet (hakuryhmä Kulttuuri), Tuusulan kunnantalon neuvonnasta sekä kulttuuritoimistolta (Taidekeskus Kasarmi, Jääkärinpolku 2). Näyttelyajat päätetään huhtikuussa 2018.

Hakemukset liitteineen voi lähettää postitse osoitteeseen Tuusulan kunta, Kulttuuripalvelut, PL 60, 04301 Tuusula (Käyntiosoite: Jääkärinpolku 2) tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@tuusula.fi.

Lisätietoja kulttuurituottaja Sanna Hokkanen p. 040 314 3436, sanna.hokkanen@tuusula.fiAulagalleria

Takaisin