Lauantaina 24.3. vietetään Skidiviikon lastenlauantaita

07.03.2018

Lauantaina 24.3. vietetään Skidiviikon lastenlauantaita Hyökkälän koululla. Klo 15 auditoriossa konsertoi Klovni Dodo ja Loiskis-orkesteri. Konsertin aikana soittajien käsiin taipuvat ainakin kitara, basso, harmonikka, koskettimet, klarinetti, saksofoni ja viulu. Ja klovni Dodokin ehtii konsertin aikana sekä soittamaan että taikomaan.

Ennen konserttia klo 13.30−15 aulassa on avoinna Hyökkälän KotiKoulu -yhdistyksen kahvila sekä taidekoulujen non-stop -työpajoja ja esityksiä. Tuusulan käsityökoulu Helmin työpajassa tehdään kirjontatekniikalla koruja ja heijastimia ja Tuusulan kuvataidekoulun pajassa puolestaan voi rakentaa taivaita hipovia torneja. Työpajoihin on vapaa pääsy, kahvilaan kannattaa varata käteistä mukaan. Loiskis-konserttiin voi osaa liput ennakkoon verkosta hintaan 5,50 (+ toim.maksu alk. 1 e) www.lippu.fi

Torstaina tanssitaan!

Osa Skidiviikkojen arki-aamuesityksistä on jo loppuunvarattu, mutta vielä löytyy myös esityksiä joihin on hyvin tilaa. Torstaina 22.3. Tuusulan uimahallin alakerran jumppasalissa esiintyy Loiske Ensemble ihan kaikkein pienimmille eli 0−2-vuotiaille suunnatulla BabyTango -esityksellään. BabyTango käsittelee vauvan ja vanhemman suhdetta. Se on intensiivinen, ihana, hurja, herkkä ja ainutlaatuinen. Se on sanattoman ymmärryksen tila, jossa liikkeet, eleet, tunteet ja äänet kertovat kaiken oleellisen - kun yhteisiä sanoja ei vielä ole. Esityselämyksen jälkeen yleisö pääsee tanssimaan tangoa omalla tyylillään livemusiikin tahdissa!

Torstai-aamuna on myös hiukan isommille tarjolla tanssiesitys Hyökkälän koulun auditoriossa. Tuusulan Seurakunnan järjestämässä esityksessä esiintyy tanssiryhmä Xaris Finland teoksellaan Ihmeellinen matka. Teos on mukaansatempaava ja sadunhohtoinen tanssisatu, jonka aikana tutustutaan afrikkalaiseen, kiinalaiseen ja intialaiseen kulttuuriin musiikin ja tanssin keinoin. Kulttuurien kohtaamisen myötä pohditaan maailman lasten erilaisia elämäntilanteita, kuten kuivuutta, lukutaidottomuutta ja köyhyyttä. Xaris Finland on kristillinen tanssiryhmä, jonka tanssijat ovat tanssin ammattilaisia ja tanssinopettajia.

Paikkatilanne ja paikkojen varaus Skidiviikon arki-aamujen esityksiin onnistuu osoitteessa www.tuusula.fi/skidiviikko

Takaisin