Lippuvaraukset Syysskidin aamuesityksiin alkavat

15.10.2018

Tuusulan Syysskidi-lastenkulttuuriviikkoa vietetään jälleen marraskuussa 3.–11.11. Ohjelmassa on arkiaamuesityksiä Riihikalliossa, Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella. Tarjolla on myös koko perheen ohjelmaa viikonloppuisin kuten MLL Jokelan järjestämä Karkki & kepponen- tapahtuma Jokelassa. Ja paljon tekemistä isänpäiväviikonloppuna.

Arkiaamuesityksiä viikon aikana nähdään yhteensä 12 esitystä ja niihin on vapaa pääsy, mutta paikat on varattava ennakkoon. Ilmoittautuminen arkiaamujen esityksiin alkaa ma 15.10. osoitteessa www.tuusula.fi/syysskidi. Esitykset ovat avoimia sekä yksittäisille kävijöille että tuusulalaisille lapsiryhmille. Syysskidin arkiaamuihin saapuu vieraiksi mm. maanantaina 5.11. Teatteri Vanha Juko esityksellään YstävienSporttipäivä. Musiikkipitoisessa näytelmässä käsitellään lapsiperheissä tuttua aihetta; pelaamista. Siinä ohessa seikkaillaan useiden liikunnallisten harrastusten parissa. Jokelassa torstaina 8.11. sukelletaan mukaan läpilaulettuun ja -soitettuun tarinaan Prinsessa ja Viisauden portti. Satukonsertissa kuullaan kitaraa, selloa ja viulua. Tarinan on kirjoittanut ja säveltänyt pitkän linajan lastenmusiikin tekijä Mikko Perkoila. Ohjelmistoesitteen voi poimia mukaansa Tuusulan kirjastoista, neuvoloista ja museoista. Ohjelmisto ja lippuvarauslinkit löytyvät verkosta osoitteesta www.tuusula.fi/syysskidi.

Syysskidi tehdään yhdessä

Arkiaamuesityksistä vastaa Tuusulan kulttuuripalvelut ja viikonloppujen ohjelmassa on vahva panostus Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisosastoilla. MLL Jokela järjestää yhdessä muiden Jokelalaisten toimijoiden kanssa jo perinteeksi muodostuneen Karkki & Kepponen- tapahtuman Jokelan koulukeskuksella lauantaina 3.11. klo 14–18. Viikkoa myöhemmin, lauantaina 10.11. klo 15 Hyökkälän koulun auditorion lavan valtaa Linnateatteri esityksellään Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä. Tapahtuman järjestää MLL Etelä-Tuusula ja liput voi ostaa ennakkoon osoitteessa www.etela-tuusula.mll.fi.

Sunnuntaina 11.11. vietetään Isänpäivää Ilmatorjuntamuseolla sekä Klaavolan talossa. Museoihin on vapaa pääsy ja Klaavolan museossa non-stop-työpajoja joissa pääsee tutustumaan Tuusulan historiaan aina kivikaudesta lähtien. Ja muutaman sadan metrin päässä Klaavolantien museoista Tuusulan uimahalli kutsuu isät lapsineen uimaan maksutta isänpäivänä! Myös Erkkolaan ja Halosenniemeen on isänpäivänä vapaa pääsy isille, isoisille ja lapsille. 

Takaisin