Tuusulan sähköinen tapahtumakalenteri uudistui

10.05.2019

Tuusulan kunnan verkkosivujen kautta löytyvä sähköinen tapahtumakalenteri https://tapahtumat.tuusula.fi/fi-FI on uudistunut. Kunta on ottanut käyttöönsä tapahtumakalenterin uusimman version. Edeltävään versioon syötetyt tapahtumat ovat säilyneet versiovaihdoksessa ennallaan.

Tapahtumien etsintä kiinnostavan aihealueen alta

Uudistuneessa tapahtumakalenterissa tapahtumien etsijä voi hakea itseään kiinnostavia tapahtumia erilaisten aihealueiden kautta, jotka aukeavat kalenterin kohdasta Tapahtumat. Aihealueita ovat muun muassa kulttuuritapahtumat, museot ja näyttelyt, liikunta ja vapaa-aika, yhdistys-, vertais- ja vapaaehtoistoiminta sekä kohderyhmittäiset aihealueet kuten lapset ja perhe, nuoret ja ikäihmiset.

Uusi tapahtumakalenterin versio mahdollistaa tapahtuman löytymisen useamman aihealueen alta eli tapahtumien löydettävyys paranee. Lisäksi uuden version myötä tapahtumakalenteriin ilmoitettavia tapahtumien syöttäminen tulee entistä helpommaksi.

Tapahtumien ilmoittaminen on helppoa

Kalenteriin niin yritykset, yhdistykset, yhteisöt kuin aivan kaikki kuntalaisetkin voivat viedä omia tapahtumiaan. Tapahtuman luominen kalenteriin alkaa luomalla ensin oma tili.

Kuntalaiset voivat luoda tilin omiin nimiinsä, yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen edustajat edustamilleen organisaatioille, kun ovat ensin luoneet oman henkilökohtaisen tilinsä. Tilin luominen tapahtuu vain kerran.

Tutustu kalenterin käyttöohjeeseen verkkosivuillamme. Ohjeesta löytyvät tilin ja tapahtumien yksityiskohtaiset luontivaiheet.


Lisätiedot:
Tuusulan kunnan viestintäTakaisin