Isänpäivän viikonloppuna Syysskidin ohjelmaa

06.11.2019

Eri puolilla Tuusulaa vietetään vuosittain marraskuussa Syysskidi -lastenkulttuuriviikkoa. Isänpäiväviikonloppuna on Syysskidin ohjelmaa Tuusulan Uimahallilla, pääkirjastossa ja museoissa.

Tuusulan pääkirjastossa vietetään 9.11. Lasten lauantaita kymmenestä kahteen. Kello 10-12 pääsee tapaamaan Jääkuningatarta ja Talviprinsessaa ja ottamaan heidän kanssaan kuvia. Saa pukeutua itsekin! Ohjelmassa on päivän aikana myös satumatkoja, lastenelokuvia, askartelua ja kirjastosuunnistus.

Sunnuntaina perhepäivää vietetään puolestaan Tuusulan uimahallilla. Uimahallin alakerran jumppasalissa on tarjolla keppihevosrata ja -tarviketyöpaja klo 12.30−16.30. Tule hyppäämään esteitä omalla tai lainahevosella ja askartelemaan hevosellesi erilaisia tarvikkeita kuten riimu, heinäverkko, loimi tai ruusuke.  Askartelua ja esterataa ohjaavat Tuusulan 4H:n kepparikerhojen opettajat. Tilaisuus on maksuton.
Keppihevosradalla nostatetun hien voi huuhtoa ja jälkilöylyt perheen kesken nauttia uimahallin puolella. Isänpäivän kunniaksi isät ja lapset pääsevät Tuusulan uimahalliin uimaan maksutta klo 11-18.

Sunnuntaina isille, lapsille, isoisille ja lapsenlapsille on vapaa pääsy myös Erkkolaan, Halosenniemeen ja Ilmatorjuntamuseoon! Isänpäivänä Erkkolassa luetaan satuja eri kielillä klo 12.00−13.30. Satuja luetaan mm. englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi. Erkkolassa voi kokeilla myös satuhahmoselfien ottamista.

Syysskidi 2019 kansi

Takaisin