Vahtikoira Veikko esiintyy Skidiviikon perhekonsertissa

19.03.2021

Tänä vuonna virtuaalisesti järjestettävä Skidiviikko tarjoaa monipuolista sisältöä lapsille ja lapsiperheille. Keskiviikkona 24.3. klo 18 ohjelmassa on koko perheen konsertti, jossa laulavat ja leikittävät Vahtikoira Veikko sekä Tuija Rantalainen.

Kuinka parannetaan hikka ja mitä sanoo koira Chilessä tai Virossa? Voiko sahaakin soittaa ja miten kuuluu laulu pullakeisarista? Tuusulan Taiteilijakoti Erkkolassa kuvatussa vauhdikkaassa esityksessä hääräilee vahtikoira Veikko (Veini Nupponen) sekä pianon takana soittaa ja laulaa Tuija Rantalainen. Konsertin kappaleet ovat Tuija Rantalaisen ja Anja Erämajan käsialaa vuonna 2015 julkaistulta levyltä Vahtikoira karkuteillä. Konsertissa yleisö saa laulaa ja leikkiä mukana sekä vastailla vahtikoiran haukkumisiin. Konsertti julkaistaan Tuusulan Kulttuuripalveluiden YouTube-kanavalla keskiviikkona 24.3. klo 18.00. Konsertteja katsoakseen ei tarvitse kirjautua tai syöttää omia tietoja minnekään.

Esiintyjiä pääsee tapaamaan konsertin jälkeen Teams-alustan kautta

Vahtikoira Veikon konsertin päätyttyä järjestetään taiteilijatapaaminen, jossa pääsee esittämään esiintyjille kysymyksiä ja kommentteja esityksestä. Teams-tapaamiseen pääsee liittymään tietokoneen selaimella tai mobiililaitteella, johon Teams-sovellus on ladattu. Tarkemmat ohjeet osallistumisesta löytyvät Tuusulan kulttuuripalveluiden nettisivuilta tuusula.fi/verkkoesitykset. Taiteilijatapaaminen alkaa konsertin jälkeen klo 18.30.

Lisätietoja Skidiviikon ohjelmasta tuusula.fi/skidiviikko
Verkkokonsertin tuottaa Tuusulan kulttuuripalvelut.
Konsertti toteutetaan yhteistyössä Tuusulan museon kanssa. 

Linkki: Tuusulan Kulttuuripalveluiden YouTube (avautuu uudessa ikkunassa)
Linkki: Vahtikoira Veikko -taiteilijatapaaminen (avautuu uudessa ikkunassa)

VAHTIKOIRA KARKUTEILLÄ DUO. Kuva Anja Erämaja

Kuva: Anja Erämaja

Takaisin