Tiernapojat ja muuta jouluista musiikkia -konsertti 13.12. klo 19

31.10.2021

Suosittu Tiernapojat ja muuta jouluista musiikkia -konsertti esitetään maanantaina 13.12.2021 klo 19 Rykmentinpuiston kinossa, Rykmentintie 47 (E-ovi), Tuusula.

Konsertissa kuullaan jouluista musiikkia Suomesta ja ulkomailta, esimerkiksi Sibeliuksen viisi joululaulua. Konsertin keskeisenä teoksena on kaikkien tuntema Tiernapojat-joulukuvaelma. Esityksessä neljän laulajan lisäksi tarinaa vie eteenpäin kuusihenkinen soitinyhtye, joka välisoittoineen ja musiikillisine kommentteineen saa teoksessa yhtä ison roolin kuin laulukvartetti. Jo parinsadan vuoden ajan esitetty teos saa soittimien myötä uudenlaisen ilmeen.

Konsertti on esitetty aiemmin Halosenniemessä ja vuonna 2020 koronapandemian vuoksi verkkokonserttina. Rykmentinpuiston kinon salin sadasta paikasta on käytössä 75 väljyyden takaamiseksi. Sali ei ole esteetön.

Esiintyjät:

Mauri Saarikoski, viulu

Katja Ceder, huilu

Leena Tuomisto-Saarikoski, viulu

Heikki Vehmanen, alttoviulu

Timo Seppänen, kitara

Ville Herrala, kontrabasso

Anssi Häkkinen, laulu

Marko Puro, laulu

Ville Salonen, laulu

Juha Hostikka, laulu


Konsertin tuottaa Tuusulan kulttuuripalvelut 

Liput 20 € Tuusulan verkkokaupasta (linkki avautuu uuteen ikkunaan).
Konserttiin saapuessa esitetään lippuna sähköpostiin tullut kuitti lippuostosta.
Huom! Konserttiin ei voi ostaa lippuja paikanpäällä.

Kulttuuripalvelut pilotoi lippujen myyntiä verkkokaupan kautta loppuvuoden kahdessa konsertissa.
Palautetta kokeilusta voi antaa vastaamalla kyselyyn (linkki avautuu uudessa ikkunassa) tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@tuusula.fi.

HUOM!
- Sali ei ole esteetön.
- Tapahtumassa toimitaan aluehallintoviraston, KeuSoten ja Tuusulan kunnan antamien turvallisuusohjeiden ja rajoitusten mukaisesti. Kinon salin sadasta paikasta on käytössä 75 väljyyden takaamiseksi. Lisäksi noudatetaan vahvaa maskisuositusta ja huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja terveysturvallisuudesta. Koronapassia ei vaadita, koska jokaisella konserttivieraalla on istumapaikka tapahtumassa. Mahdollisista rajoitusmuutoksista tiedotetaan Tuusulan kunnan internet-sivuilla ja tapahtuman sosiaalisen median kanavilla.

Lisätietoja:

Kulttuurituottaja Jaana Hopeakoski, 040 314 3436, jaana.hopeakoski@tuusula.fi

Takaisin