Vinkkejä hyvinvointiin – Mielen hyvinvoinnin kuntokortin palauttaneiden kesken arvotaan Museokortti tai hyvinvointivalmennus

28.10.2022

Tuusula ja Nurmijärvi haastavat sinutkin pitämään huolta omasta mielen hyvinvoinnistasi erityisesti kulttuurin, taiteen ja tiedon avulla – joka päivä. Inspiraatiota hyvinvoinnin edistämiseen voit hakea Mielen hyvinvoinnin kuntokortista, jonka voit noutaa itsellesi käyttöön Tuusulan ja Nurmijärven kirjastoista.

Mielen hyvinvoinnin kuntokortteja, kukkia

Kivi-kunnat Tuusula ja Nurmijärvi viettävät Minä elän! – 150 vuotta Aleksis Kiven kuolemasta -merkkivuotta mielen hyvinvoinnin teemalla. Merkkivuoden tavoitteena on tuoda esille taiteen, kulttuurin ja tiedon merkitystä hyvän elämän ja toimintakyvyn vahvistamisen lähteenä, tarjota ohjelman ja tapahtumien kautta rakennusaineita mielen hyvinvoinnille, nostaa keskusteluun ajankohtaisia hyvinvointiin vaikuttavia asioita ja raikastaa käsityksiä Kiven kirjailijahahmosta.

Mielen hyvinvoinnin kuntokortista saat vinkkejä Minä elän! -merkkivuoden tapahtumista sekä arkipäivän teoista, joilla voit ylläpitää hyvinvointiasi. Korttiin voit myös täydentää niitä asioita, jotka edistävät juuri sinun hyvinvointiasi.

Mielen hyvinvoinnin kuntokortti on jaossa Tuusulan ja Nurmijärven pääkirjastoilla sekä Jokelan, Kellokosken, Klaukkalan ja Rajamäen kirjastoilla. Viisi rastia keränneet ja 31.12.2022 mennessä kirjastolle palautetut kortit osallistuvat arvontaan. Kaikkien osallistujien kesken arvontaan kaksi Museokorttia (arvo 74 €) tai hyvinvointivalmennusta.

Minä elän! -merkkivuoden tapahtumia järjestetään vuoden loppuun saakka. Tarjolla on mm. konsertteja, teatteria, luentoja ja uudenvuodenaaton ohjelmaa.

Lisätietoa:
tuusula.fi/minaelan
nurmijarvi.fi/minaelan

Etusivun boksi

Takaisin