Tuusulan ja Mäntsälän opetushenkilöstöt koolla Kellokoskella 6.10.2018 yhteisessä koulutustapahtumassa

04.10.2018

Tuusulan Kellokosken koululla vietetään tulevana lauantaina 6.10.2018 Tuusulan ja Mäntsälän kuntien opetushenkilöstöjen yhteistä koulutustapahtumaa (VESO2018). Paikalle saapuu yhteensä noin 800 henkilöä. Tilaisuus voi vaikuttaa alueen liikenne- ja pysäköintijärjestelyihin.

Koulutustapahtuman punaisena lankana on hyvinvointi, yhdessä tehtävä työ ja oppiva yhteisö

Koulutustapahtumassa on tarjolla opetushenkilöstölle ajankohtaisia pajoja ja luentoja oman työnsä kehittämiseen sekä hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Teemaltaan hyvinvointiin liittyvät pajat ja luennot antavat työkaluja opettajan omaan jaksamiseen ja siihen, miten kukin voi itse luoda hyvinvointia ympärilleen lapsille, nuorille ja työyhteisölle.

Koulutustapahtumassa on tarjolla myös pajoja liittyen tieto- ja viestintäteknologiataitoihin, yrittäjyyskasvatukseen, oppilaiden tuen ja hyvinvoinnin edistämisen menetelmiin sekä oppiainekohtaiseen, uuden opetussuunnitelman mukaisesti toteutettavaan opetukseen.

Monissa tapahtuman pajoista kouluttajina toimivat Tuusulan ja Mäntsälän omat opettajat. Tapahtuman tarkoitus on mahdollistaa osaamisen jakaminen.

Messuosastolla kohtaamisia yhteistyökumppaneiden kanssa

Koulutustapahtuman messuosastolla esittäytyy runsaasti kuntien omia toimijoita kuten vapaa-aikapalvelut ja ruokapalvelut sekä muita opetuksen kentällä toimivia toimijoita. Messuosastolla eri toimijat pääsevät verkostoitumaan ja löytämään uusia yhteistyön muotoja. Tutustu messuosaston esittelijöihin.

Lue lisää Tuusulan ja Mäntsälän opetushenkilöstöjen koulutustapahtumasta 20.8.2018 julkaistusta tiedotteestamme.

Kellokosken koulu
                       

Lisätietoja koulutustapahtumasta:

Markus Torvinen, opetuspäällikkö
Tuusulan kunta
p. 040 314 3410

Janne Mäkinen, opetuspäällikkö
Mäntsälän kunta
p. 040 314 5285

Takaisin