Koulujen päättäjäisiä vietetään 4.6. 

02.06.2022

Tuusulan koulujen kevätlukukausi päättyy lauantaina 4.6. ja kesälomalleen siirtyy noin 5000 perusopetuksen oppilasta ja 686 Tuusulan lukion opiskelijaa.  

– Kulunut koronan värittämä lukuvuosi on päättymässä. On pian aika nauttia ansaitusta kesälomasta ja kerätä voimia elokuussa käynnistyvään uuteen lukuvuoteen, iloitsee sivistysjohtaja Tiina Simons kesän alkamisesta.

Päättäjäisviikonlopun vietto

Tuusulan alueellisen nuorisotyön nuoriso-ohjaajat jalkautuvat nuorten suosimille päättäjäisviikonlopun juhlintapaikoille kaikissa kuntakeskuksissa. Nuoriso-ohjaajat ovat turvallisia aikuisia kohtaamassa aidosti nuoria ja tukemassa nuorten hyvinvointia. Kohtaamisen ytimessä on yhdenvertainen, kiireetön ja kunnioittava kohtaaminen nuorten vapaa-ajan ympäristöissä.  

Myös poliisi valvoo perinteisesti päättäjäisviikonlopun viettoa. Vanhempien toivotaan pitävän yhteyttä nuoriinsa illanvieton aikana ja varmistavan juhlinnan sujuvan turvallisesti.  
 
Riihikallion nuorisotila Kertsi on avoinna normaalien aukioloaikojensa puitteissa klo 17–22 ja tarjoaa nuorille mukavaa kesänloman aloitustekemistä. 

Tekemistä ja toimintaa kesälomalle 

Tuusulan kunta järjestää tulevana kesänä monenlaista terveysturvallisesti toteutettua kesätoimintaa tuusulalaisille lapsille ja nuorille koulujen kesäloma-aikana. Tutustu kesätoimintatarjontamme maistiaisiin Kesätoimintaa lapsille ja nuorille -sivuumme.  

– Toivotamme lapsille ja nuorille sekä koulujemme henkilökunnalle hyvää alkavaa kesälomaa ja lämpimästi onnea peruskoulunsa päättäville ja valmistuville, toivottaa pormestari Kalle Ikkelä.
 
Lisätiedot: 
pormestari Kalle Ikkelä, 040 314 3001, kalle.ikkela@tuusula.fi
sivistysjohtaja Tiina Simons, p. 040 314 3403, tiina.simons@tuusula.fi

Takaisin