Uudenlainen kulttuuritalo avataan Tuusulaan suomalaisuuden päivänä 28.2. Krapille

19.01.2017

Tuusulan Rantatie on tunnettu vahvasta kulttuurihistoriastaan ja siellä vaikuttaneesta kuuluisasta taiteilijayhteisöstään. Tuusulanjärven rannoilla on sävelletty ja maalattu sata vuotta sitten suomalaisuuden merkkiteoksia.

Myös tänä päivänä Tuusulanjärven alueella asuu ja vaikuttaa suuri joukko eri alojen taiteilijoita. Kalevalanpäivänä 28.2. aukeaa Rantatielle uusi kulttuuritalo: Krapin Paja.

Pajaa on rakennettu tuusulalaisen perheyrityksen Krapin ja talonpojan Pekka Holman johdolla. Ensimmäisestä kuokaniskusta lähtien mukana ovat olleet paikalliset taiteilijat suunnittelemassa, rakentamassa ja luomassa uudenlaista toimintakonseptia Krapin kulttuuripellolle.

Pajassa nautitaan elämästä, herkuista ja kulttuurista

Pajan ohjelmisto muodostuu erilaisista kulttuuriklubeista; sekä paikallisesti että valtakunnallisesti tunnettujen muusikoiden, näyttelijöiden ja kuvataiteilijoiden esityksistä ja töistä. Kevään ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa www.krapinpaja.fi.

Krapin Pajan ensimmäinen tuote valittiin Visit Finlandin kärkituotteeksi

“Pakene arkea Krapille” -kokemuskonsepti on valittu yhdeksi Visit Finlandin kärkituotteista vuonna 2017. Krapin Riiheen avattiin syksyllä 2016 ystävät, perheet, pariskunnat ja työyhteisöt yhteen kokoava pakohuonepeli.

“Kadonnut kahdeksas”, jonka ympärille on rakennettu elämyksiä kaikille aisteille tarjoava toiminnallinen ja hurmaava kulttuurimatkailutuote.

Krapin pajan synty “Pelto, kuokka ja Holman Pekka” video on nähtävissä osoitteessa www.krapi.fi.

Takaisin