Kutsu: KasvuOpen - Keski-Uudenmaan Kasvupolun startti

12.12.2018

 

Torstaina 24.1.2019 klo 13-16
Järvenpää-talo, Juhani Aho-sali
Hallintokatu 4, Järvenpää

Tilaisuus on MAKSUTON. Ilmoittautumiset 17.1. mennessä osoitteesta: https://www.lyyti.fi/reg/kiertue2019


”Ja Sami puikkaa sisäkautta! On päästä — ja pääsee ensimmäiseksi — ja Saksa kaatuu! Oi-oi-oi!”

Helmikuussa 2014 Suomen urheilukansa pidätteli hengitystään, kun Sami Jauhojärvi taisteli sprinttifinaalin loppulaskussa voittoon. Me näemme usein asioista vain pienen palan pintaa tai lopputuloksen. Mutta mitä kaikkea tapahtuu taustalla, jotta voi voittaa olympiakultaa? Hiihtäjälegendan kohdalla se on tarkoittanut tuhansia tunteja treeniä, kehittämistä ja kehittymistä, rahoituksen hakemista, yhteistyökumppanuutta, verkostoja ja ammattimaista päämäärätietoista tekemistä.

Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden voittoon. Osallistumalla Keski- Uudenmaan Kasvu Open -Kasvupolulle, saat käyttöösi huippusparraajien ja asiantuntijoiden ammattitaidon, neuvot ja kontaktit. Uusi Kasvupolku starttaa näyttävästi 24. tammikuuta olympiavoittaja Sami Jauhojärven ja palkitun Eränkävijät tv-sarjan luojan Teemu Hostikan johdolla. Järvenpääläisen Pentisolin yrittäjät Sanna ja Jari Mäkinen kertovat, miten Kasvu Open -kilpailu on kiihdyttänyt heidän yrityksensä kasvua.

Tule mukaan inspiroitumaan ja kasvattamaan kasvun nälkää. Tapahtuma on avoin kaikille yrityksille ja kasvusta kiinnostuneille.

Takaisin