Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jälleen toukokuussa 3.-12.5.2019

25.04.2019

Aurinkoinen tervehdys seudun yrittäjä!


Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään jälleen toukokuussa 3.-12.5.2019. Seudun liikenneturvallisuustyöryhmät ovat päättäneet järjestää tänä vuonna Järvenpään, Keravan ja Tuusulan yhteisen pyöräilyviikon.

Tiesittekö, että työntekijän säännöllinen liikkuminen heijastuu vähäisempinä sairauspoissaoloina, työkyvyn paranemisena ja laadukkaampina elinvuosina. Säännöllinen liikkuminen mm.:

  • auttaa hallitsemaan työstressiä ja rentoutumaan
  • vähentää unettomuutta ja antaa virkistävän unen
  • parantaa itsetuntoa ja elämänhallintaa
  • vaikuttaa positiivisesti työsuoritukseen ja työkykyyn

Katsokaa pyöräilyvinkit työnantajalle (poljin.fi), osallistukaa työyhteisönne kanssa Pyörällä töihin -päivään ti 7.5. Työntekijöitänne voitte huomioida esimerkiksi tarjoamalla pyöräileville työntekijöillenne pyörällä töihin -päivänä aamupalan sekä varmistamalla, että peseytymismahdollisuudet ja pyöräpysäköintiasiat ovat työpaikallanne kunnossa. Voitte myös luoda työyhteisöllenne oman Kilometrikisajoukkueenne koko kesäksi! (kilometrikisa.fi) Liitteenä valtakunnallisen pyöräilyviikon mainos.

Laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset pyörätelineet houkuttavat myös pyörällä liikkuvia asiakkaita poikkeamaan. Vähintäänkin telineiden kunto ja helppo saatavuus kannattaa tarkistaa. Voitte toivottaa pyöräilevät asiakkaat tervetulleiksi tulostamalla tästä Tervetuloa pyörälijä -mainoksen yrityksenne ikkunaan, tuulikaappiin tai muuhun sopivaan paikkaan.

Haluatteko auttaa meitä markkinoinnissa? Käy tykkäämässä seudun pyöräilyviikon Facebook-sivuista (Pyöräilyviikko - Järvenpää, Kerava ja Tuusula), jotta tieto pyöräilyviikosta leviää. Tänä vuonna pyöräilyviikkoa vietetään pyörämatkailuteemalla, joka sopii meille Tuusulanjärven ympäristöön erinomaisesti. Luvassa on mm. seudun yhteisiä pyöräilylenkkejä kauniin järvemme ympäristössä. Seuraamalla Facebook-sivujamme, saatte tiedon seudun kaikista tapahtumista ja voitte välittää niitä omille Facebook-sivuillenne, jotta työntekijänne ja asiakkaannekin löytävät paikalle.

Mukavaa kevättä ja nähdään pyöräilyviikolla!

Yhteistyöterveisin Järvenpään, Keravan ja Tuusulan liikenneturvallisuustyöryhmät

 

Takaisin