KUTSU: Keuken Verkkokauppiasklubin Kick Off - TÄSTÄ ALKAA VERKKOKAUPPIAIDEN YHTEINEN MENESTYS

15.08.2022

- Tiistaina 30.8.2022 klo 14-16.30- GUSTAVELUND; Kirkkotie 36, Tuusula- Tilaisuus on maksuton

Menestyvän verkkokaupan pyörittäminen on monen asian summa. Siihen vaikuttavat muun muassa verkkokauppa-alusta, sisältö, markkinointi, hinnoittelu, asiakaskokemus ja jälkimarkkinointi. Mutta koska osattavaa ja tehtävää on niin paljon, miten voit tietää mikä oikeasti toimii, mikä säästää aikaa ja mikä pistää kassan kilisemään?

Keuken Verkkokauppiasklubin Kick Off -tilaisuudessa kuulet todellisilta asiantuntijoilta ja kokeneilta tekijöiltä, mitkä ovat verkkokaupan tärkeimmät menestystekijät – siis juuri ne asiat, joissa pitää onnistua. Puhumassa ja alustamassa ovat suomalaisen verkkokaupan kummisetä, digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, digitaalisen markkinoinnin ihmelapsi Ilkka O. Lavas sekä suomikauppa.fi:n toimitusjohtaja Ville Aittola.

Keuke aloittaa tänä syksynä säännölliset Verkkokauppiasklubitapaamiset, jotka tarjoavat verkostoitumista, vertaistukea, oppia, neuvoja ja hyviä käytäntöjä kaiken kokoisille verkkokauppiaille. Kick Off -tilaisuuden jälkeen voitkin ilmoittautua mukaan Verkkokaupiasklubiin.

Ilmoittaudu Kick Off -tapahtumaan nyt tästä linkistä! https://q.surveypal.com/Verkkokauppiasklubi30082022/0

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.8.2022.

 

Jos olet kiinnostunut Verkkokauppiasklubista, mutta et pääse osallistumaan tapahtumaan, laita postia nina.mahlavuori@keuke.fi.

 

Takaisin