Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut kysyy ikäihmisiltä palvelutarpeesta

04.05.2017

Ikäihmiset ovat kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden käyttäjinä suuri ja merkittävä asiakasryhmä. Nyt Tuusulan kunnan liikuntapalvelut, kirjasto, museo ja kulttuuripalvelut sekä kansalaisopisto keräävät yli 65-vuotiailta tuusulalaisilta tietoa palveluiden käytöstä ja niiden kehittämistarpeista. Kyselyyn voi vastata 31.5. asti.

Ikäihmiset. Kuva Kari KohvakkaTulevaisuudessa kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluilla on jopa nykyistä suurempi merkitys ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä. Tuusulan kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut haluavat olla mukana nostamassa kuntalaisten elämänlaatua ja aktiivisuutta tarjoamalla muun muassa kokemuksia, elinikäistä oppimista ja yhteisöllisyyttä. On tärkeää, että tarjottavat palvelut vastaavat käyttäjien tarpeita.

Tietoa palveluiden käytöstä ja toiveista kerätään toukokuun aikana monella eri tavalla. Kyselyyn voi vastata palauttamalla yli 65-vuotialle tuusulalaisille suunnatun Hertta-lehden välissä tullut kaavake postin välityksellä. Kyselykaavakkeen voi täyttää ja palauttaa myös kirjastoissa ja uimahallilla. Kyselyyn on mahdollista vastata myös Tuusulan kunnan verkkosivuilla osoitteessa www.tuusula.fi, josta Kulttuuri- ja vapaa-aika -valikosta linkki kyselyyn >.

Liikunta. Kuva Kari KohvakkaKyselyyn voi vastata nimettömänä, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan muun muassa museokortteja ja kirjoja.

Kysely liittyy kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden kehittämishankkeeseen ja on osaltaan valmistautumista uuteen kuntaan ja sen tuomiin velvoitteisiin.

 

Lisätietoja
vt. kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Jaana Koskenranta p. 040 314 3460
kansalaisopistonrehtori Timo Rusanen, p. 040 314 3414

Takaisin