Hae mut! Digistä mua! –kiertue 2019 tulee Tuusulaan – opastusta arjen digipulmiin

20.08.2019

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan alueella on käynnistynyt syksyllä 2019 Hae mut! Digistä mua -kiertue. Järvenpään kaupunki (Järvenpään Opisto), Keravan kaupunki (Keravan Opisto) ja Tuusulan kunta (Tuusulan Opisto ja Jokelan kansalaisopisto) toteuttavat yhdessä hankkeen, joka avulla pyritään vahvistamaan aikuisten digitaalisia taitoja. Hankkeen koordinoinnista vastaa Järvenpään Opisto. 

Digineuvontaa Tuusulassa

Hae Mut! Digistä mua! -kiertue tulee Tuusulaan 5.9.2019 Tuusulan pääkirjastolle ja 8.10.2019 Jokelan kirjastolle. Kiertuetapahtumissa on tarjolla matalan kynnyksen digineuvontaa sekä erilaisia pajoja digitaalisista välineistä ja palveluista. Lisäksi digineuvoja kulkee kirjastoauto Kirren matkassa tietyillä reiteillä opastamassa arjen digipulmissa.  

Kiertuetapahtumat Tuusulassa:

Digistä mua! -tapahtuma Tuusulan pääkirjastolla torstaina 5.9. klo 10-14
Vanhojen valokuvien digitointia. Pankkien verkkopalvelujen opastusta. Neuvontaa digilaitteiden käytössä tarjoavat Enter ry:n senioriopastajat sekä Keudan ja Spesian datanomiopiskelijat.    

Digitaitoja senioreille ja muillekin aikuisille -tapahtuma Jokelan kirjastossa tiistaina 8.10 klo 10-14                 
Digiasioissa neuvomassa Enter ry:n senioriopastajat sekä Keudan ja Spesian datanomiopiskelijat. Ohjelmassa myös erilaisia digiaiheisia pajoja.

Digineuvoja kirjastoauto Kirren matkassa
Digineuvoja hyppää elokuussa 2019 Tuusulan kirjastoauto Kirren kyytiin iltareiteille tiistaisin 20.8.-10.9.2019 ja keskiviikkoisin 18.9.-9.10.2019.


Lue lisää Hae mut!- ja Digistä mua! -hankkeesta ja tule mukaan tapahtumiin:
https://peda.net/jarvenpaanopisto/haemutjadigistamua/haemutjadigistamua

Takaisin