Lahelan monitoimikampuksen suunnittelu käynnistyy – virtuaalinen asukasilta 21.1. klo 17.30–19

20.01.2021

Uuden monitoimikampuksen suunnittelu käynnistyy Lahelanpellon alueella. Asukkaat kutsutaan mukaan torstaina 21.1.2021 klo 17.30–19 järjestettävään asukasiltaan, joka toteutetaan virtuaalisesti Teams-yhteyden kautta. Asukasillassa tutustutaan yhdessä Lahelan monitoimikampuksen kaavatyöhön sekä keskustellaan sen tavoitteista ja näkökulmista.

Asukasiltaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Osallistumislinkki: Osallistu asukasiltaan

Tilaisuudessa on keskusteluissa mukana Tuusulan kunnan Kasvun ja ympäristön toimialueen Kaavoitus-palvelualueen sekä Sivistyksen toimialueen edustajia.

Mikä on Lahelan monitoimikampus?

Lahelanpellon alueelle suunnitellaan Lahelan monitoimikampusta, joka tulee pitämään sisällään valmistuessaan yhtenäiskoulun, päiväkodin, esiopetustoimintaa sekä harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa. Lahelan monitoimikampus toteutetaan Tuusulan kunnan palveluverkkosuunnitelman mukaisesti hyödyntäen tilojen suunnittelussa Iloisen oppimisen Tuusula -käsikirjaa, joka antaa suuntaviivat uusille oppimisympäristöille kouluissa ja varhaiskasvatuksessa.

Monitoimikampukseen suunniteltavat tilat ovat joustavia ja muunneltavia, eri käyttäjäryhmille soveltuvia. Tilat suunnitellaan varsinaisen toiminnan lisäksi myös kuntalaisille ja yhteisöille helposti saavutettaviksi kohtaamispaikoiksi.


Lisätiedot:

Kaavoitus:
kaavoituspäällikkö Anne Olkkola, p. 040 314 2014, anne.olkkola@tuusula.fi
kaavasuunnittelija Teija Hallenberg, p. 040 314 3039, teija.hallenberg@tuusula.fi

Opetus ja varhaiskasvatus:
sivistysjohtaja Virpi Lehmusvaara, p. 040 314 3401, virpi.lehmusvaara@tuusula.fi
sivistyksen toimialueen kehittämispäällikkö Tiina Simons, p. 040 314 3403, tiina.simons@tuusula.fi

Takaisin