A
  • Kellokosken Ruukkialue

Varhaiskasvatukseen ilmoittautuminen

20.03.2017 klo 13.00

Hae varhaiskasvatuspaikkaa

Kunnallinen varhaiskasvatus

Kunnalliseen päiväkotiin ja perhepäivähoitoon voi hakea jatkuvasti sähköisellä hakemuksella. Varhaiskasvatuspaikkaa on haettava viimeistään neljä kuukautta ennen hoidon tarvetta. Mikäli varhaiskasvatuksen tarve johtuu vanhempien/huoltajien äkillisestä työllistymisestä, opiskelujen tai koulutuksen aloittamisesta, on kunnan velvollisuus järjestää paikka kahden viikon sisällä hakemuksen jättämispäivämäärästä.

Kerhoryhmät kokoontuvat 1–3 kertaa viikossa 2,5–3 tunnin ajan. Kerhoja järjestetään Tuusulan jokaisessa kuntakeskuksessa. Kerhopaikat myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä tai kun paikkoja vapautuu.

Kunnallista varhaiskasvatuspaikkaa haetaan sähköisesti

Sähköinen hakemus kunnalliseen varhaiskasvatukseen löytyy verkko-osoitteesta:
www.tuusula.fi/ Varhaiskasvatus ja koulutus / Varhaiskasvatuspalveluiden sähköinen asiointi

Yksityinen päivähoito

Perheillä on mahdollisuus hakea tukea yksityisen hoidon järjestämiseen päiväkodissa, ryhmäperhepäiväkodissa, perhepäivähoidossa tai kotona palkkaamalla hoitajan kotiin. Yksityisen hoidon tuen lakisääteistä osuutta haetaan Kelasta ja kuntalisää kasvatus- ja sivistystoimesta. Yksityisiä päiväkotipaikkoja haetaan päiväkotien omilla hakemuksilla ja perhepäivähoidon paikkoja voi tiedustella varhaiskasvatuksen palveluohjauksesta.

Lisätietoja:
www.tuusula.fi/ Varhaiskasvatus ja koulutus/ Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuspalveluiden palveluohjaus (ma-to klo 9–10 ja 14–15, pe klo 9-10)
Etelä-Tuusula     p. 040 314 3361
Pohjois-Tuusula p. 040 314 3344
varhaiskasvatus.palveluohjaus(at)tuusula.fi

Takaisin