Jääkarnevaalit Tuusulassa!

18.01.2018 klo 09.55

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyt Jääkarnevaalit saavat jatkoa la 10.2. - su 11.2. Hyrylän torilla.

Luvassa on viime vuoden tapaan upeita jääveistoksia ja mukavaa ohjelmaa. Torilla on ilmainen karuselli, pyllymäki ja karvaisia kavereita koko viikonlopun ajan. Torilla on myös esiintymislava, jossa on sekä lauantaina että sunnuntaina musiikkiohjelmaa koko perheelle.

Elias KaskinenLauantaina 10.2. lavaohjelma päättyy klo 17.00 Elias Kaskisen & Päivän Sankarien esiintymiseen.

Suomen lupaavimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Elias Kaskinen julkaisi yhtyeineen esikoislevynsä 2015. Lohjalaissyntyinen Elias Kaskinen (-92) on uuden sukupolven biisintekijä, joka tekee itse kappaleet ja toimii yhtyeen karismaattisena keulakuvana. ”Päikkärit” on kerännyt vankan fanijoukon tarttuvilla popkappaleilla ja kiivaalla lavaenergiallaan. Eliasta on povattu monessa mediassa Suomen lupaavimmaksi uudeksi artistiksi ja uudet singlet ”Irti” ja ”Tauti” ovat menestyneet hyvin niin Spotifyssa kuin radiossakin. Uusin single ”Haloo” on kolmas julkaisu tulevalta toiselta levyltä. Elias sai suuren yleisön suosion kilpaillessaan uusimmalla Tähdet, tähdet -kaudella ja voitti kilpailun joulukuussa 2017.

Lauantain jääkarnevaalipäivä huipentuu klo 18.00 ilotulitukseen.

Sunnuntaina karnevaalit jatkuvat. Ohjelmalavalla esiintyy klo 11.00 Kengurumeininki.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Jääkarnevaalit järjestää Tuusulan kunta yhteistyössä Krapin Pajan kanssa.

Tarkka jääkarnevaalien ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa Tuusulan kunnan nettisivuilla ja Jääkarnevaalit Facebook-tapahtumassa.

 

Lisätietoa tarvittaessa tapahtumasta antaa Tuusulan kunta Seija Lahtinen, seija.lahtinen@tuusula.fi tai Krapin Paja Anu Uhlenius, anu.uhlenius@krapinpaja.fi

Takaisin