Tuusulan kulttuuritoimijoiden Kulttuurikahvila 30.10.

11.10.2018 klo 15.30

Kulttuurikahvila_syksyKulttuurikahvila on avoin tuusulalaisten kulttuuriyhdistysten, tapahtumantekijöiden, tuottajien ja taiteilijoiden tapaamisfoorumi, jonka järjestää Tuusulan kulttuuripalvelut. Kulttuurikahvilassa 30.10. klo 17 alkaen Tuusulan pääkirjastossa keskustellaan Tuusulan kulttuuritoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä kulttuuriyhteistyön kehittämisestä.

Kulttuurikahvilassa kahvitellaan ja tavataan toisia kulttuuritoimijoita yhteisten asioiden äärellä. Kulttuuripalvelujen tuottajat Sanna Hokkanen ja Taiju Kiesilä sekä kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen kertovat ajankohtaisista asioista ja suunnitelmista kulttuuritapahtumien ja projektien osalta. Aiheina ovat mm. kunnan uusi tapahtumakalenteri, tapahtumajärjestäjän opas, ensi kesän Valtakunnalliset Kotiseutupäivät sekä osallistuva budjetointi. Tilaisuudessa esitellään myös Kaarle Rannan opinnäytetyön tuloksia kulttuuriyhteistyön kehittämisestä Tuusulan kunnassa sekä keskustellaan kehittämisen jatkotoimenpiteistä.

Kulttuurikahvilaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet tekijät. Osallistujilta toivotaan ennakkoilmoittautumista 26.10. mennessä osoitteeseen kulttuuri@tuusula.fi tai Kulttuurikahvilan Facebook-tapahtumaan, mutta toki ilmoittautumattakin saa tulla. Kulttuurikahvila ti 30.10.2018 klo 17-19, Tuusulan pääkirjasto, kokoushuone Laura, Autoasemankatu 2, Hyrylä.

Lisätiedot: kulttuurituottaja Sanna Hokkanen, sanna.hokkanen@tuusula.fi, p. 040 314 3436

Takaisin