Sandra-esitykset Erkkolassa 26.1.

09.01.2019 klo 09.10

Sandra. Kuva Anne KojolaTaiteilijakoti Erkkolan tuvassa nähdään lauantaina 26.1. kaksi esitystä Sandra-monologista, jonka näytökset Kansallisteatterissa ovat olleet loppuunmyytyjä. Kirjailija-ohjaaja Heidi Köngäs tarttui Suomen sisällissotaa naisten kokemusten ja tunteiden kautta kuvaavaan Sandra romaaniinsa ja dramatisoi siitä näyttämöversion. Monologinäytelmä keskittyy Sandran elämänkaareen ja nimiroolissa nähdään vahvoista ja herkistä tulkinnoistaan tunnettu näyttelijä Kaija Pakarinen. Musiikista vastaa muusikko, sellisti Lea Pekkala. Tarinaa kuljettavat eteenpäin vuorovedoin näyttelijä ja sellisti.

Sandra kertoo naisesta, joka jää tiukkaan paikkaan sisällissodan keskelle viiden lapsen ja appivanhempien kanssa. Mies joutuu punakaartiin, appi ammutaan, mutta kovimman taiste-lun nainen käy omassa saunassaan.

Pääroolia esittävän näyttelijä Kaija Pakarisen herkkä työskentely on suomalaisille laajasti tuttu lukuisten tv-draamojen ja -elokuvien kautta. Häneen voi törmätä myös eri rooleissa valkokankaalla tai teatterilavalla. Tai aamu-uinnilla Eiran rannassa.

Sellisti Lea Pekkalan voi sellonsa kanssa bongata yhtä hyvin konserttilavalta, äänitysstudiosta, teatterinäyttämöltä kuin kirkostakin – myös maamme rajojen ulkopuolella. Hänelle musisoinnin ytimessä on kommunikatiivisuus sekä tekijöiden että kuulijoiden kanssa.

Muusa Klubi: Sandra – monologi kahdelle lauantaina 26.1. klo 15 ja 18
Liput 20 €, lippujen ennakkovarauslinkit löytyy osoitteesta

Lipunmyynti Erkkolassa alkaa tuntia ennen esitystä. Ennakkovarattujen lippujen lunastus viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Taiteilijakoti Erkkola
Tuusulan museo
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 040 314 3471
www.erkkola.fi
www.facebook.com/erkkola
www.instagram.com/taiteilijakoti_erkkola

Takaisin