Tuusulan kunnantalon tilojen korvaajaa etsitään – Henkilöstölle tulossa lisää ohjeistusta siirtymäajalle

05.03.2019 klo 15.00

Kunnan johtoryhmä käsitteli kokouksessaan 5.3. kunnantalon väistötilatarvetta ja korvaavien tilojen vaihtoehtoja. Selvittelyä jatketaan soveliaimpien väistötilojen osalta.

Johtoryhmä nimesi valmistelutyöryhmän tukemaan tilakeskusta valmistelutyön eteenpäin viemisessä. Ryhmään nimettiin seuraavat edustajat: Juha Tynjä/HR, Virpi Lehmusvaara ja Tiina Simons/sivistyksen toimialue, Jussi Rantala/kasvun ja ympäristön toimialue ja Tuula Hyttinen/yhteiset palvelut. Kun väistötiloista ja niihin siirtymisen ajankohdasta on tarkempi tieto, perustetaan muutosryhmä valmistelemaan korvaaviin tiloihin siirtymistä. Kunnan johtoryhmä jatkaa väistötila-asian käsittelyä kokouksessaan 12.3.

Uudet ohjeet etätyökäytännöistä saadaan henkilöstölle lähiaikoina. HR ja pääluottamusmiehet käsittelevät asiaa tällä viikolla.

Kunnantalon tilat eivät ole käyttökiellossa ja niitä voidaan käyttää lyhytaikaisesti esimerkiksi kokouksiin. Digitaalisia työvälineitä voi hyödyntää osallistuakseen kokouksiin etänä. Kokouksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan myös sellaisissa paikoissa, joissa ei ole havaittu sisäilmaongelmia.

 

Lisätiedot:

Pormestari Arto Lindberg, 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi

Kansliapäällikkö Harri Lipasti, 040 314 3003, harri.lipasti@tuusula.fi

Takaisin