Kesäillan musiikkia – Maailman ympäri huilulla ja kitaralla

10.06.2019 klo 10.20

Just A Duo saapuu Tuusulaan osana perinteistä Kesäillan musiikkia -konserttisarjaa. Keskiviikkona 12.6. klo 20 Tuusulan kirkossa kuullaan musiikkia maailmalta. Huilisti Alice Thompson ja kitaristi Antero Pellikka esittävät musiikkia viideltä mantereelta. Maailmanympärimatkalta kuullaan musiikkia Englannista, Romaniasta, Japanista, Papua-Uudesta Guineasta, Etelä-Amerikasta ja Yhdysvalloista. Säveltäjänimiä ovat Duarte, Bartók, Miyagi, Sculthorpe, Piazzolla ja Beaser.

Just A Duo on suomalaisesta kitaristista Antero Pellikasta ja englantilaisesta huilistista Alice Thompsonista koostuva yhtye. Heidän ohjelmistonsa koostuu pääasiassa 1900- ja 2000-luvuilla sävelletystä musiikista. He ovat esiintyneet yhdessä Suomen lisäksi mm. Alankomaissa ja Englannissa. Just A Duo teki ensimmäisen levytyksensä keväällä 2016. Tämä sisältää Robert Beaserin sovituksia pohjois-amerikkalaisista kansanlauluista, musiikkia kitaristisäveltäjä David Leisnerilta sekä Astor Piazzollan argentiinalaisia tangoja. Vuoden 2017 Just A Duo omisti suomalaiselle musiikille ja esitti konserteissaan useita suomalaisia kitaralle ja huilulle sävellettyjä teoksia.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa ovelta. Konsertin järjestävät Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut yhdessä Tuusulan seurakunnan kanssa. Lisätietoja p. 040 314 3436.

Just a Duo_Antero Pellikka ja Alice Thompson

Takaisin