Tuusulan perhepalvelusivusto on avattu – lasten, nuorten ja perheiden palvelut kootusti

16.08.2019 klo 12.00

Tuusulan alueen lasten, nuorten ja perheiden palvelut on koottu Tuusulan verkkosivuille perhepalvelusivustolle. Vaiheittain kehitettävän perhepalvelusivuston tiedot ovat helposti löydettävissäsi Tuusulan verkkosivujen etusivulta oikeasta yläkulmasta kohdasta Lapsiperheet.

Uudet perhepalvelut-sivut on avattu

Perhepalvelusivuston sisältö on koottu moniammatillisessa yhteistyössä

Perhekeskustoimintamallin kehittäminen Tuusulassa on osa kansallista ja maakunnallista lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelmaa. ​Ohjelman tavoitteena on vastata kaikkien lasten ja perheiden tarpeisiin asiakaslähtöisesti. Erityisesti monialaista yhteistyötä ja verkostoa parantamalla, palvelujen rakenteita selkeyttämällä ja yhtenäistämällä, sekä digitaalisin palveluin tukemalla. ​

Tuusulan perhekeskustoimintamallia on rakennettu monialaisessa yhteistyössä syksystä 2018 kevääseen 2019. Suunnittelutapaamisiin osallistui lasten, nuorten ja perheiden palveluissa työskenteleviä Tuusulan kunnasta, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymästä (Keusote), yhdistysverkostosta ja Tuusulan seurakunnasta sekä käyttäjien edustajia. Yhteistyön tuotoksena on syntynyt Tuusulan verkkosivuilta löytyvä perhepalvelusivusto. Tiedot on koottu pääosin Tuusulan kunnan, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän (Keusote) ja Tuusulan seurakunnan palveluista. Lisäksi sivuston tietoja on täydennetty muilla hyödyllisillä ja tärkeillä yhteistyötahoilla ja palveluilla.

Perhepalvelusivuston tiedot helposti löydettävissä

Perhepalvelusivustoa rakentaessa kiinnitettiin huomiota palveluiden löytämiseen käyttäjälähtöisesti. Tiedon hakija voi etsiä Tuusulan alueella toimivia palveluita tai kohtaamis- ja tekemismahdollisuuksia eri näkökulmista; etsiä palvelua lapselleen tai nuorelleen vai etsiä palvelua itselleen tai koko perheelleen.

Palveluita voi etsiä otsikoiden Lapset, Vanhemmat, Nuoret tai Kaikki perhepalvelut alta. Palvelut on koottu löydettäväksi myös eri elämäntilanteiden näkökulmista kuten Kohtaamispaikat ja vertaistuki, Lapsen ja perheen terveys, hyvinvointi ja lapsen kasvu ja Vanhemmuus ja parisuhde.

Kehitämme sivustoamme palautteiden pohjalta

Etkö löytänyt perhepalvelusivustoltamme kaipaamasi tietoa tai palvelua? Otamme mielellämme vastaan palautetta sivujemme kehittämiseksi.

Tutustu:
Tuusulan perhepalvelusivusto

Lisätiedot ja sivujen kehittämiseen liittyvät palautteet:
Sivistyksen kehittämispäällikkö Tiina Simons, p. 040 314 3403
Viestinnän asiantuntija Pia Visti-Korhonen, p. 040 314 2011 

Takaisin