Tuusulan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta etsii vuoden tuusulalaista hyvinvoinnin edistäjää

19.11.2019 klo 14.35

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta haluaa kiinnittää huomiota hyvinvoinnin edistämistyön moninaisuuteen ja jokaisen mahdollisuuteen toimia hyvinvointia edistävästi omassa vaikutuspiirissään.

Valittava hyvinvoinnin edistäjä on

  • tuusulalainen tai Tuusulassa vaikuttava toimija
  • yksityishenkilö, yhdistys, yhteisö, ryhmä tai yritys
  • pyyteettömällä toiminnalla tai teolla edistänyt tuusulalaisten, pienemmän tai suuremman joukon, hyvinvointia. Kyseessä voi olla kertaluonteinen teko tai jatkuva toiminta.

Ehdotuksia nimityksen saajasta perusteluineen voi tehdä 10.12.2019 saakka sähköisellä lomakkeella tai postitse osoitteeseen Tuusulan kunta, PL 60, 04300 Tuusula, merkitsemällä kuoreen ”vuoden tuusulalainen hyvinvoinnin edistäjä”. Ehdotuksensa voi myös jättää suljetussa kirjekuoressa Tuusinfoon tai kirjastoihin.
Ehdotusta tehdessä tulee mainita ehdotettavan nimi, yhteystiedot ja nimityksen perustelut sekä ehdotuksen tekijän nimi ja yhteystiedot.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta valitsee vuoden tuusulalaisen hyvinvoinnin edistäjän ehdotusten joukosta kokouksessaan 13.12.2019. Vuoden hyvinvoinnin edistäjä tai edistäjät palkitaan joulukuussa järjestettävässä tilaisuudessa.

Lisätietoja:

kehittämispäällikkö Heidi Hagman, 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi
osallisuus- ja hyvinvointikoordinaattori Marjo-Kaisa Konttinen, 040 314 3035, marjo-kaisa.konttinen@tuusula.fi

Takaisin