Asuntomessut tuo lisää kesätyöpaikkoja Tuusulaan – kesätyöhaku nyt käynnissä

20.02.2020 klo 08.45

Tuusulan kunta palkkaa 15-19-vuotiaita nuoria kesätöihin tänä vuonna sekä asuntomessuille että erilaisiin avustaviin tehtäviin eri puolille kuntaa. Rykmentinpuiston asuntomessujen lisäksi kesätöitä on perinteiseen tapaan tarjolla esimerkiksi päiväkodeissa, siivouksessa, ruokapalveluissa, puistoissa ja toimistoissa. Myös monet muut asuntomessujen toimijat hakevat kesätyöntekijöitä Tuusulaan.

Tuusulan kunnassa on tarjolla noin 55 kesätyöpaikkaa paikkakuntalaisille nuorille, noin puolet näistä on erilaisia opastavia ja avustavia tehtäviä asuntomessuilla. Lisäksi kunta hakee asuntomessuille noin kymmentä 18 vuotta täyttänyttä messubussiopasta.

Kunnan kesätyöt sijoittuvat ajalle 1.6.–9.8.2020, ja ovat pituudeltaan kahden viikon ja tai kuukauden mittaisia. Asuntomessujen kesätyöt kestävät pääsääntöisesti 7.7.–9.8. 

Hakuaikaa kunnan kesätyöpaikkoihin on 8.3. saakka. Messubussioppaiden osalta hakuaika päättyy kuitenkin jo 1.3.2020. 

Muiden kuin messubussioppaiden valinnat tehdään kahdessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa arvotaan hakijoiden joukosta haastatteluun kutsuttavat. Sen jälkeen kesätöitä tarjoavien kunnan yksiköiden esimiehet haastattelevat arvotut hakijat ja valitsevat kesätyöntekijät haastateltujen joukosta. Kaikille hakijoille ilmoitetaan huhtikuun alussa, onko kesätyöarvonnassa onnistanut.

Messubussioppaat hakemukset käsitellään asuntomessutoimistossa, joka valitsee haastatteluun kutsuttavat hakijat. Messubussioppailta edellytetään 18 vuoden iän lisäksi kielitaitoa ja soveltuvuutta matkailun asiakaspalvelutehtävään. Tehtävä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi matkailualanopiskelijoille.

Tarkemmat tiedot tehtävistä ja ohjeet kesätöiden hakemiseen löytyy linkkien takaa.

Tuusulan kunnan tarjoamat kesätyöpaikat

Nuorten kesätyöt

Messubussioppaat Asuntomessuille

Muiden toimijoiden kesätyöpaikkoja asuntomessuilla

Kunnan lisäksi myös monet muut asuntomessutoimijat etsivät kesätyöntekijöitä. Työpaikkoja löytyy Te-palveluiden sivuilta mm. haulla ”asuntomessut” ja monista muista sähköisistä rekrytointikanavista. Alla osa tehtävistä koottuna (päivitetty 18.2.2020)

Osuuskunta Suomen Asuntomessut, lipunmyyjät

Osuuskunta Suomen Asuntomessut, messuoppaat

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy / Casseli Oy, tapahtumatyöntekijöitä kahvila-, ravintola- ja fastfood-pisteisiin

Siesta Group Oy, messupromoottoreita

Pihla Group Oy, Tiivi-tiimin messutyöntekijöitä

Vantaan kaupunki / Keski-Uudenmaan pelastuslaitos, lastenhoitoalan harjoittelijoita

Jum-tapahtumat oy, jäätelömyyjiä

Takaisin