Sivistyksen toimialueen koronavirustiedote 24.3.2020

24.03.2020 klo 20.30

Löydät keskeisimmät koronaan liittyvät tiedot kootusti Tuusulan sivistystoimen ja muiden palveluiden osalta myös viroksi, venäjäksi ja englanniksi.

PERUSOPETUS JA KOULUT

Tuusulassa lähiopetuksessa oli 164 oppilasta tänään 24.3.2020.

Oppilasmäärät lähiopetuksessa ovat vakiintumassa. Sekä lähi- että etäopetus ovat käynnistyneet hyvin, ja sopivat toimintamallit ovat löytymässä vähitellen. Kiitämme huoltajia hyvästä yhteistyöstä.

VARHAISKASVATUS, PÄIVÄKODIT JA PERHEPÄIVÄHOITO

Suuret kiitokset huoltajille hoitoaikavarauksien ilmoittamisesta. Tärkeää on myös jatkossa ilmoittaa poissaoloista ja tarkentaa hoitoaikoja. Ilmoitukset auttavat meitä tekemään työaikasuunnittelua ilmoitusten pohjalta. Hoitoaikojen korjaaminen on koko ajan mahdollista.

Varhaiskasvatukseen osallistui 246 lasta päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa on ollut 39 lasta.

VAPAA-AIKAPALVELUT

Poikkeustilanteessa on erittäin tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja myös läheisten jaksamisesta. Kunnosta huolehtiminen ja liikkuminen ovat nyt tärkeitä niin mielen hyvinvoinnin, kehon kunnon kuin vastustuskyvyn ylläpitämiseksi. Olemme koonneet kunnan verkkosivulle runsaan paketin eri ikäisille soveltuvaa tekemistä, lapsiperheille, nuorille, työikäisille ja ikääntyneille sekä soveltavalle liikunnalle on omat vinkit ja kotitreenit. Käy tutustumassa osoitteessa www.tuusula.fi/kotitreenit.

 

Yhteistyöterveisin,

Virpi Lehmusvaara, sivistysjohtaja

Takaisin