Asuntomessuvalmistelut loppusuoralla – Tuusula-talo ja yrittäjien Tuusula Shop palvelevat ensi viikolla messuvieraita

30.07.2020 klo 14.00

Maanantaina 3.8.2020 käynnistyvien Tuusulan Asuntomessujen viimeiset valmistelut ovat käynnissä ja Tuusula valmistautuu vastaanottamaan elokuun aikana messuilla piipahtavat vieraat. Messualueen läheisyyteen saavuttaessa voi nähdä Tuusula-sanasta koostuvan uuden ympäristöteoksen, ja itse messualueella jaetaan Tuusula-talolla vinkkejä mukavan messupäivän viettoon. Matkamuistoja kaipaaville on tarjolla messualueella Tuusula Shop, josta löytyy tuliaisia moneen makuun.  

Tuusula-ympäristöteos ja runsaat kukkapylväät toivottavat messuvieraat tervetulleeksi

Tuusulan kunnan viherpalvelut on toteuttanut yhteistyössä Pekka Halosen Akatemian kasvatin Rafael Heikkilän kanssa sammalpäällysteiset Tuusula-sanan kirjaimet. Tuusula-sanasta koostuva ympäristöteos on noussut aivan messualueen kupeeseen Kulloontien varteen toivottamaan messuvieraat tervetulleiksi Tuusulaan.

– Ideoin ja toteutan teoksiani vuorovaikutuksessa ympäröivän tilan kanssa. Teemakseni on noussut ihmisten ja luonnon välinen suhde toisiinsa, kuvaa Heikkilä teostensa syntytaustoja. Myös Tuusula-ympäristöteos kuvastaa vahvaa luontoyhteyttä sulautuen kauniisti Rykmentinpuiston ja viereisen messualueen maisemaan.

Tuusula-kirjaimet saivat sammalpäällysteen
Kuvassa teoksen toteuttanut Rafael Heikkilä. 

Messualueen läheisyydessä ja itse alueella on myös panostettu messuvieraiden viihtyvyyteen kukkapylväsistutuksin.

Tuusula-talo ja Tuusula Shop palvelee messuvieraita koko messujen ajan

Tuusula-talo, eli Tuusulan messuosasto, sijaitsee näyttelyhallin välittömässä läheisyydessä ja palvelee Asuntomessujen aukioloaikoina kaikkia messuvieraita. Tuusula-talon ovet aukeavat yleisölle 3.8. klo 15.00.

Tuusula-talosta voi tiedustella vinkkejä kiinnostavista Tuusulan kohteista, pelata uutta Tuusula-lautapeliä tai vaikkapa pohtia itselleen sopivia asumismahdollisuuksista Tuusulassa. Tuusula-talon luona on myös mahdollisuus käydä ottamassa itsestään ja messuseurueestaan selfien Elämisen taidetta -kyltin luona tai tutustua HALO Avoin ateljee -virtuaalinäyttelyyn. Lisäksi tarjolla on erilaisia esitteitä Tuusulasta ja sen palveluista.

Tuusula Shop on paikallisten yrittäjien ja Tuusulan kunnan yhteinen LifeStyle-tyylinen myymälä, josta löytyy runsaasti kotiin viemisiä. Shopissa järjestetään messukuukauden aikana myös teemapäiviä ja luentoja. Tuusula Shop avaa ovensa Tuusula-talon tapaan 3.8. klo 15.00.

Tutustu Tuusula Shoppiin Facebookissa ja tule ostoksille paikan päälle: https://www.facebook.com/TuusulaShop/

– Tuusula toivottaa kaikki messuvieraat lämpimästi tervetulleiksi ensi viikolla alkaville Asuntomessuille, ja toivovan Tuusula-vierailusta jäävän muistoksi monia inspiroivia ja mieleenpainuvia kokemuksia, toivottaa Tuusulan kunnan pormestari Arto Lindberg.


Lisätiedot:

Tuusulan Asuntomessut
pormestari Arto Lindberg
p. 040 314 3101
arto.lindberg@tuusula.fi

Tuusula-ympäristöteos
kunnanpuutarhuri Riitta Kalliokoski
p. 040 314 4091
riitta.kalliokoski@tuusula.fi

Tuusula-talo
vs. viestintäpäällikkö Paula Miettinen
p. 040 314 2004
paula.miettinen@tuusula.fi

Tuusula Shop
myymälänhoitaja Sari Rinne
sari.rinne@kolumbus.fi

 

Asuntomessut järjestetään 3.-30.8.2020 Tuusulassa.
Lue lisää oheisohjelmasta, teemoista ja messuille saapumisesta Asuntomessujen sivulta 
asuntomessut.fi.
Liput ennakkoon Asuntomessujen lippukaupasta liput.asuntomessut.fi.

Takaisin