Rocketman Rykmentin kinon ulkoilmanäytöksessä Tuusulassa perjantaina 21. elokuuta

31.07.2020 klo 10.00

Tuusulassa nähdään perjantaina 21.8. menestyskomedia Rocketman yleisölle avoimessa ulkoilmanäytöksessä. Elokuva esitetään Rykmentinpuistossa Tuusulan uimahallin takana sijaitsevalla nurmikolla.

Tapahtuma järjestetään perjantaina 21.8. klo 20 alkaen. Leffa alkaa pyöriä auringonlaskun jälkeen (noin 21.30) kun pimeys on riittävä. Piknik-henkiseen tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan viltti tai muu istuma-alusta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Näytös järjestetään säävarauksella ja huonon sään sattuessa ilmoitetaan uusi ajankohta.

Esityksen järjestelyissä huolehditaan sekä osallistujien että henkilöstön turvallisuudesta, kuten riittävistä turvaväleistä. Katsojat päästetään alueelle saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin tilaa riittää. Tervetuloa terveenä!

Illan elokuva on Elton Johnin läpimurtovuosista kertova Rocketman (2019). Dexter Fletcherin ohjaama elämäkertaelokuva on suorapuheinen ja viihdytävä musikaali, joka etenee supertähden hittien tahdissa. Elokuvassa on suomen- ja ruotsinkieliset tekstitykset.

Ulkoilmaesityksen järjestää Pop Up Kino Helsinki ja sen tarjoaa Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut. Esitys on tekniikaltaan elokuvateatteritasoa: valkokangas on 8,6 metriä leveä ja käytössä on elokuvateatteriprojektori.

- Tämä esitys kompensoi epidemian takia syntynyttä konserttivajausta, Janne Hulkkonen Pop Up Kino Helsingistä sanoo.

Rykmentinpuiston elokuvaelämyksen lomassa saa ostaa ruokaa ja juomaa kahviosta.

Pop Up Kino Helsinki on elvyttänyt Rykmentinpuiston kasarmin entisessä ruokalarakennuksessa elokuvateatteria. Syksyn aikana ”Rykmentin kinossa” tullaan järjestämään tapahtumia, joiden perusteella arvioidaan, olisiko pysyvälle elokuvateatterille kysyntää Tuusulassa.

Klikkaa Facebook-tapahtumaan!

Pop Up Kino Helsinki / www.popupkino.fi / www.facebook.com/popupkinohelsinki/

Takaisin