Tuusulan Asuntomessujen mediapäivässä liki 300 median edustajaa − kauan odotettu tapahtuma avautuu yleisölle 3.8.

31.07.2020 klo 10.15

Tuusulan kunnan ja Suomen Asuntomessut Osuuskunnan noin viiden vuoden ajan valmistelemat Asuntomessut Tuusulan Rykmentinpuiston alueella avautuvat yleisölle maanantaina 3.8. Perjantaina 31.7. pidettävään mediapäivään osallistuu liki 300 median edustajaa.

− Meille on rakentumassa Rykmentinpuistoon hieno asuinalue, tulevaisuuden kyläkaupunki, jossa yhdistyvät asumisen parhaat puolet, kuten luonnonläheisyys, saavutettavat palvelut ja yhteisöllisyys. Asuntomessualue toimii alkusysäyksenä yhdelle Helsingin seudun merkittävimmistä aluerakentamisen hankkeista. Alueella asuu tulevaisuudessa jopa 15 000 asukasta. Toivotamme nyt median ja ensi viikolla yleisön tervetulleeksi tutustumaan hankkeeseemme, kertoo pormestari Arto Lindberg.

− Käytämme asuntomessujen mukanaan tuoman tilaisuuden hyväksi ja esittelemme kulttuurikuntana tunnetun Tuusulan parhaita puolia: meillä voi asua väljästi, luonnonläheisesti ja turvallisesti. Palvelut, luonto ja kulttuurikohteet ovat lähellä. Meillä yhdistyvät pienen kunnan edut pääkaupungin läheisyyteen. Asumisen vaihtoehtoja löytyy jokaisen elämäntilanteeseen ja kukkarolle. Tuusulassa on niin sanotusti mahdollisuus rakentaa oma elämisen taidetta, Lindberg jatkaa.

Kulttuurikunnalle luontevalla tavalla messujen oheiskohteena on Tuusulanjärven Rantatie taiteilijakoteineen ja luontokohteineen. Asuntomessut Tuusulassa 2020 -ohjelmayhteistyökumppaneita ovat Tuusulan Taiteiden Yö ja Keski-Uudenmaan Teatteri.

Tuusulassa on mahdollisuus rakentaa omaa elämisen taidetta - täällä on mahdollista elää pienen kunnan turvallista elämää, jossa palvelut, kulttuurikohteet ja luonto ovat lähellä. Siitä kerromme messuvieraille kunnan esittelypisteellä Tuusula-talossa. Tervetuloa myös sinne tämän mediapäivän aikana tapaamaan Suomen onnellisimman kunnan työntekijöitä.

 

Asuntomessut järjestetään 3.-30.8.2020 Tuusulassa. Asuntomessut ovat avoinna joka päivä arkisin klo 12-20 ja viikonloppuisin klo 10-18, sekä pidennettynä iltana 21.8. klo 22 asti.

Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi lippuja on saatavilla rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti vain ennakkoon. Lue lisää lipuista: www.asuntomessut.fi

 

Lisätietoja:

pormestari Arto Lindberg, Tuusulan kunta, p. 040 314 3101, arto.lindberg@tuusula.fi  

Takaisin