Tuusula etsii uusia asukaslähettiläitä

15.10.2020 klo 13.45

Tuusulan kunta hakee uusia asukaslähettiläitä loppuvuoden 2020 ja vuoden 2021 ajaksi. Lähettiläiden tehtävänä on viestiä omissa kanavissaan tavallisesta tuusulalaisesta arjesta ja niistä kaikista positiivisista ilonpilkahduksista, joita Tuusulassa elämiseen liittyy.

– Lähettiläät ovat yksi keino tuoda asukkaiden näkökulmaa esiin. Se, että ihmiset jakavat Tuusulaa koskevia uutisia ja kokemuksia omissa verkostoissaan, on parhaimmillaan iso voimavara kunnalle. Olemme erittäin iloisia niistä kokemuksista, joita olemme lähettilästoiminnan parissa saaneet tähän mennessä. Lähettiläsohjelma on havaittu hyväksi tavaksi luoda ja vahvistaa kunnan ja asukkaiden yhdessä tekemisen kulttuuria, pormestari Arto Lindberg kertoo.

Tuusulan kunnalla on ollut asukaslähettiläitä jo vuoden 2017 lopulta alkaen. Tuolloin kunta haki 50:tä asukas- ja työntekijälähettilästä. Asukaslähettiläitä haettiin ja käytettiin myös Tuusulassa 2020 järjestetyillä asuntomessuilla. Messulähettiläät olivat asuntomessujen historiassa ensimmäisiä.

Lähettiläiden tehtävänä on viestiä omissa sosiaalisen median ja muissa kanavissaan Tuusulan tapahtumista, uutisista, kunnan kehityksestä – ja aivan tavallisesta tuusulalaisesta arjesta. 

– Lähettiläiden toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Tarjoamme koulutusta, tukea, pieniä kannustinpalkkioita ja toivottavasti myös mukavan tavan päästä osallistumaan, toteaa yhteisömanageri Katja Repo.

– Tuusulan lähettilääksi voivat hakea kaikki tuusulalaiset. Lähettilääksi hakevan ansioksi luetaan sosiaalisen median verkostot tai muut verkostot, joissa positiivisia uutisia voi jakaa, Ennen kaikkea toivomme innostusta osallistua oman kotikunnan brändin rakentamiseen. Uskomme, että lähettiläiden henkilökohtaisempi lähestymistapa viestintään auttaa Tuusulaa nostamaan kunnan profiilia ja parantamaan yleistä tietämystä kunnan kehittymisestä ja sen palveluista, viestintäpäällikkö Paula Miettinen sanoo.

Hae lähettilääksi!

Hakuaika päättyy 31.10.2020. Hakijoille ilmoitetaan ohjelmaan pääsystä marraskuun puoliväliin mennessä. Koulutusta järjestetään vielä loppuvuoden 2020 aikana. Korona-ajan huomioiden koulutukset järjestetään etäyhteyden avulla. Hakeminen tapahtuu verkossa osoitteessa: https://www.lyyti.in/lahettilaaksi2020

Lisätiedot:

Katja Repo, yhteisömanageri, katja.repo@tuusula.fi, 040 314 3048

Paula Kylä-Harakka, viestintäpäällikkö, paula.kyla-harakka@tuusula.fi, 040 314 2004

Takaisin