Keusote tiedottaa: Tuusulassa altistumisia koronavirukselle joukkueharrastuksessa

16.10.2020 klo 17.10

Tuusulassa on todettu joukkoaltistuminen joukkueharrastuksessa. Tuusulan jäähallilla järjestetyissä harjoituksissa ja peleissä on ollut jäällä koronapositiivinen henkilö 10.10., 11.10. ja 13.10. Harjoituksiin ja peleihin osallistuivat Tuusulan ja Hyvinkään jääkiekkojoukkueet, joista molemmissa on altistuneita. Kuntayhtymä ottaa altistuneisiin yhteyttä henkilökohtaisesti mahdollisimman pian ja asettaa altistuneet karanteeniin. Karanteeniin asetetaan yhteensä noin 50 henkilöä. Karanteenit päättyvät altistumisajankohdan mukaan välillä 20.–23.10.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Alaikäisten ajanvaraus koronatestiin tapahtuu Koronahoitopuhelimesta, p. 019 226 0099, 8–20. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen.

Joukkueharrastuksia pidetään yleensä ottaen riskialttiina ympäristönä koronaviruksen leviämisen suhteen. Muistutamme edelleen, ettei oireisena tule lähteä urheilemaan ja harrastuksiin. Tartuntojen leviämisen estämiseksi tulee noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja turvavälejä, ja käyttää kasvomaskia.

 

Lisätiedot kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen, p. 040 182 5797

 

Tietoa koronaviruksesta:

 

 

 

Takaisin