Fjällbon puiston huvimaja vuokrattavissa juhlahetkiin

05.05.2021 klo 09.25

Onko mielessäsi pieni juhlahetki läheisten kanssa? Fjällbon puiston luonnonkauniissa maisemissa sijaitseva huvimaja on oivallinen paikkaa juhlille, joita vietätte kuin Rantatiellä aikanaan asunut huvilakansa konsanaan!  

Fjällbon puisto asukkaiden ja matkailijoiden virkistyspaikka Tuusulanjärven alueella 

Fjällbon puisto on tuusulalaisille rakas virkistymispaikka luonnon äärellä Tuusulanjärven maisemissa. Myös matkailijat kauempaakin ovat löytäneet paikan virkistävän vaikutuksen.  
 
Fjällbon puisto polkuineen, maisemaniittyineen ja nuotiopaikkoineen kunnostettiin laajasti vuonna 2019 ja sen rantaan rakennettiin arkkitehtuurikilpailun tuloksena kansainvälistäkinhuomiota herättänyt Pliplap-laituripaviljonki.  
 
Puistossa sijaitseva huvimaja tarjoaa tänäkin päivänä asukkaille mahdollisuuden pienen juhlahetken viettoon – niin arjessa kuin juhlassakin. Luonnonkauniilla sijainnilla, Fjällbon puiston jylhien kallioiden päällä sijaitseva huvimaja on vuokrattavissa omaan käyttöön pientä varausmaksua vastaan.  

Tutustu Fjällbon puiston sijaintiinTuusulan karttapalvelussa. 

Puisto tarjoaa luonnonrauhaa ja mahdollisuuden luonnon ihmeiden ihmettelyyn  

Maisemallisesti monipuolista ja kunnostettua Fjällbon puistoa hoidetaan luontoarvoja kunnioittaen. Puiston ylläpidosta vastaa Tuusulan kunnan viherpalvelut.  
 
Alueella kulkija saattaa huomata puunrunkoja metsässä, jotka on jätetty hyönteisten ja kääpien kasvuympäristöksi. Taiteelliset mäntykelot metsässä toimivat puolestaan kasvuympäristönä muun muassa kovakuoriaisille ja sarvijäärille. Äänimaisemaa rikastaa näin kevätaikaan tikkojen soidinkoputus. Kukkaniityt tuovat maisemaan vaihtelua, ja ovat ihanteellinen elinympäristö pölyttäjille ja muille hyönteisille. 

Fjällbon puiston kallionlaelta avautuvat upeat näkymät Tuusulanjärvelle 

Vuokraa Fjällbon huvimaja juhlia tai tapahtumia varten 

Fjällbon huvimaja on asukkaiden vuokrattavissa 20 euron varausmaksua vastaan sähköisen Timmi-varausohjelman kautta. Varausmaksu peritään avainten noudon yhteydessä asiakaspalvelu TuusInfossa 
 
Huvimajan varaustilannetta voi tarkastella rekisteröitymättä ohjelman käyttäjäksi, mutta varatakseen tilan käyttöönsä hakijan tulee rekisteröityä Timmi-ohjelman käyttäjäksi. Tutustu sähköisen hakemisen vaiheisiin. 

Huvimajan käyttäjien tulee noudattaa koronatilanteen mukaisia kokoontumisiin liittyviä suosituksia ja rajoituksia sekä huolehtia terveysturvallisuudesta. 

Lisätietoja huvimajasta

Lisätiedot sekä apua ja tukea huvimajan varauksen tekoon

Asiakaspalvelu TuusInfo 
Osoite: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula)
 
Aukioloajat 
Sähköposti:tuusinfo@tuusula.fi
Puhelinnumero:09 8718 3070 

Fjällbon huvimaja kevätasussaan

Takaisin