Tuusulalaiset matkailutuotteet kotimaiseen Bookingpoint-verkkokauppaan

08.06.2021 klo 08.05

Tuusula on mukana Etelä-Suomen kuntien pilotoimassa matkailun verkkokauppa Bookingpointissa. 12 kuntaa ja kaupunkia – Kemiönsaari, Salo, Hanko, Raasepori, Lohja, Vihti, Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula, Sipoo sekä Porvoo – ovat sitoutuneet edistämään koko alueen yhteistä verkkokauppakokonaisuutta yhteistyössä matkailuyritysten kanssa. Tavoitteena on, että erilaiset matkailijan palvelut alueella löytyvät samasta paikasta ja vertailtavuus ja ostettavuus on helppoa.

– Tavoittelemme kuntien yhteistyöllä suurempaa näkyvyyttä ja myyntivolyymia tuusulalaisten matkailuyritysten tuotteille, kertoo yritysasiamies Toni Popovic.

Lisää matkailijoita Tuusulan alueen kohteisiin

Myyntikanavan kautta kunta havittelee isompaa matkailupotentiaalia alueelleen. Merkittäväksi toimijaksi Suomessa tähtäävä Bookingpoint tarjoilee tuusulalaisen lähimatkailun palveluvalikoiman laajemmalle ja kansainvälisemmälle matkailijajoukolle.

Juuri avatussa verkkokaupassa kunnassa toimivat yritykset voivat saada matkailutuotteensa esille. Popovic toivookin runsasta paikallisten yritysten mukaantuloa verkkokauppa-alustalle.

– Tuusulalaisille yrityksille esilläolo on helppoa eikä maksa mitään. Verkkokaupan kautta tehdyistä ostoista palveluntarjoaja ottaa myyntiprovision, joka on merkittävästi kansainvälisiä matkailun verkkokauppajättejä pienempi, teroittaa Popovic.

 

Lisätiedot

yritysasiamies Toni Popovic, Tuusulan kunta, p. 040 314 4406, etunimi.sukunimi@tuusula.fi

www.bookingpoint.fi

Takaisin