Keusote tiedottaa: Koronarokotuskiertueen ulkopuolisilla alakoululaisilla mahdollisuus saada rokote

31.08.2021 klo 09.50

Keusoten mobiilirokotusyksikkö on järjestänyt koronarokotuskiertueen alueen suurimmissa yläkouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa 19.8. alkaen. Oppilaat voivat kiertueen aikana ottaa koronarokotuksen ilman ajanvarausta koulupäivän aikana. Lisäksi koronarokotuksia tullaan tarjoamaan 6.-luokkien 12 vuotta täyttäneille oppilaille kiertueen yhteydessä. Kiertueeseen kuuluvat koulut ja alustava kiertueaikataulu löytyy osoitteesta: https://www.keski-uudenmaansote.fi/koronarokotuskiertue.

Koronarokotuskiertue ei kata kaikkia Keusoten alueen pieniä alakouluja, joten näillä kouluilla rokotukset järjestetään kouluterveydenhuollon toimesta viikkojen 35 ja 36 aikana. Koronarokotuskiertueeseen kuulumattomien koulujen oppilaille ilmoitetaan rokotuspäivä ja ajanvarauskäytäntö oman kouluterveydenhuollon kautta.

Rokotuspäivänä voidaan rokottaa vain kyseiseen päivään mennessä 12 vuotta täyttäneitä henkilöitä ja sitä vanhempia. Myöhemmin 12 vuotta täyttävät henkilöt voivat varata rokotusajan sopivana ajankohtana Keusoten rokotuspisteeseen.

Mikäli aikoja ilmoitetulle rokotuspäivälle ei varata tarpeeksi, rokotteiden hävikin minimoimiseksi rokotuspäivä voidaan joutua perumaan, jolloin rokotusajan voi varata Keusoten rokotuspisteeseen.

Mikäli ilmoitettu rokotusajankohta omalla koululla ei sovi, rokotusajan voi varata normaaliin tapaan Keusoten rokotuspisteeseen ajanvarauksen kautta:

  • Sähköisesti osoitteessa koronarokotusaika.fi
  • Puhelimitse numerossa, p. 019 226 0665, ma-pe 8-16. (Takaisinsoittopalvelu.)

Takaisin