Keusote tiedottaa: Mahdollisia altistumisia Tuusulassa ravintola Patovahdissa

08.10.2021 klo 18.40

Tuusulassa ravintola Patovahdissa asioineet henkilöt ovat voineet altistua koronavirukselle. Mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua lauantaina 2.10. Altistuneita tosiasiallisia lähikontakteja on noin 10 henkilöä, ja heidät asetetaan kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö on henkilökohtaisesti yhteydessä karanteeniin asetettaviin. Keusoten tartuntataudeista vastaava lääkäri kehottaa kyseisenä aikana ravintolassa käyneitä seuraamaan oireitaan 14 vuorokauden ajan altistumishetkestä ja hakeutumaan testiin, jos oireita ilmaantuu.

Koronavirustartunnan oireita ovat esimerkiksi lämpöily, kuume, yskä, päänsärky, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus, haju- tai makuaistin menetys, pahoinvointi, ripuli ja poikkeava väsymys.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi. Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla Koronahoitopuhelimeen, p. 019 226 0099, 8-16.

Koronatestausohjeistus

Takaisin