Pormestarin kyselytunti 6.4. Tuusulan pääkirjastolla

04.04.2022 klo 08.45

Tervetuloa pormestarin kyselytunnille Tuusulan pääkirjastoon keskiviikkona 6.4. klo 10–12. 

Kyselytunnilla Tuusulan kunnan pormestari Kalle Ikkelä vastaa kuntalaisten kysymyksiin. Ikkelä aloitti Tuusulan pormestarina elokuussa 2021. Pormestari on päätoiminen luottamushenkilö, joka johtaa kunnan hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa. Pormestari toimii kunnanhallituksen puheenjohtajana ja vastaa kunnan poliittisesta johtamisesta yhdessä kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja kahden apulaispormestarin kanssa.

Pormestari Kalle Ikkelä
Kalle Ikkelä aloitti Tuusulan kunnan pormestarina elokuussa 2021.

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisuus huomioiden. Pyydämme saapumaan vain terveenä, ja noudattamaan käsi- ja yskimishygieniaa. Tapahtumassa on vahva maskisuositus.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Tuusulan pääkirjasto
Autoasemankatu 2
04300 Tuusula

Senioreille suunnattuja tapahtumia järjestetään pääkirjastossa päiväsaikaan kaksi kertaa kuukaudessa, parillisten viikkojen keskiviikkoina. Ohjelmassa on kirjailijavieraita, kulttuuria, taidetta, opastusta ja tietoiskuja. Pormestarin kyselytunti on yksi kevään 2022 tapahtumista. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, eikä tapahtumiin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita mukaan.

Takaisin