Syke korkealle Sykettä Tuusulaan -tapahtumaviikolla 28.5.–5.6. 

12.05.2022 klo 10.15

Sykettä Tuusulaan -teemaviikon aikana kerätään sykeminuutteja ja kannustetaan tuusulalaisia liikkumaan sekä tutustumaan eri liikuntamuotoihin. Tuusulan luonto, monipuoliset liikuntapaikat ja useat eri liikuntaseurat tarjoavat kaiken ikäisille monipuolisia mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa. Teemaviikkoa vietetään ajalla 28.5.–5.6. 

2022 Sykettä Tuusulaan
Sykettä Tuusulaan -teemaviikko innostaa liikkumaan ja keräämään sykeminuutteja. Ajalla 28.5.–3.6. on tiedossa erilaisia tapahtumia ja tempauksia, mutta sykeminuutteja voi kerätä aina sunnuntaihin 5.6. saakka.

Tuusulan kunta ja Liikuntaseura Syke Tuusula haastavat asukkaat liikkumaan ja keräämään sykeminuutteja.  

Mahtavaa päästä taas liikkumaan yhdessä ja lisäämään sykettä koko kuntaan, sanoo Liikuntaseura Syke Tuusulan puheenjohtaja Anna-Maija Lahtinen. Syke Tuusula liikuttaa kuntalaisia läpi kesän ja mikäs sen mahtavampaa startata kesäkausi kuin yhteisellä tapahtumalla.  

Kaikki liikkumisen muodot, jotka nostavat sykettä, ovat sallittuja. Liikkua voi yksin ja yhdessä, pyytämällä vaikkapa naapurin mukaan pyöräilylenkille. Myös Tuusulan koululuokat on haastettu mukaan liikkumaan viimeisellä kouluviikolla ja ilmoittamaan sykeminuuttejaan. 

Sykeminuutit kerätään yhteen ja ilmoitetaan viimeistään sunnuntaihin 5.6. mennessä osoitteessa https://q.surveypal.com/Syketta-Tuusulaan-2022. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja. 

Voit myös kannustaa muita osallistumaan teemaviikkoon jakamalla omia kuviasi ja videoitasi liikunnallisista hetkistäsi sosiaalisessa mediassa hashtageilla #sykettätuusulaan ja #liikkumisentaidetta.
 

Tapahtumaviikko käynnistyy Mäntymäessä 28.5. 

Sykettä Tuusulaan -tapahtumaviikko starttaa Mäntymäestä (Luurikuja 1, 04300 Tuusula) lauantaina 28.5. klo 10–13 Hyrylän kehittämisverkon järjestämässä Lapset ja nuoret harrastaa Hyrylässä -tapahtumassa. Syke Tuusulan koko perheelle suunnattu joogahetki toteutetaan Mäntymäen pihalla klo 10.30.  
 
Hienoa saada Syke Tuusula ja tapahtumaviikon käynnistys Mäntymäelle. Omassa tapahtumassamme kokoamme yhteen juuri perheitä sekä lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviä tahoja. Tavoitteenamme on tutustuttaa lapset ja nuoret uusiin harrastemahdollisuuksiin kotikylällä ja auttaa heitä löytämään uusi kiva harrastus, taustoittaa Hyrylän kehittämisverkoston ydintiimin puheenjohtaja Tomi Tervo toimijoiden yhteistyötä.   

Tapahtumaviikon aikana julkaistaan erilaisia liikuntavideoita ja -vinkkejä Facebookin Sykettä Tuusulaan 2022 -tapahtumasivulla. 

Lisätiedot:  

Sykettä Tuusulaan -tapahtumaviikko:  
Tuusulan kunta, yhteisömanageri Katja Repo, p. 040 314 3048, katja.repo@tuusula.fi  
Liikuntaseura Syke Tuusula, puheenjohtaja Anna-Maija Lahtinen, annamaijakaroliina.lahtinen@gmail.com

Lapset ja nuoret harrastaa Hyrylässä -tapahtuma: 
Hyrylän kehittämisverkosto, Noora Matikainen, noora.matikainen@onninen.com 

Takaisin