Tuusulan kunnan yritys- ja palveluhakemisto tarjoaa väylän paikallisiin palveluihin ja yritystietoihin

05.08.2022 klo 09.00

Tuusulan kunta ylläpitää yrityksille maksutonta yritys- ja palveluhakemistoa, josta paikalliset tuotteet ja palvelut löytyvät kootusti. Yritys- ja palveluhakemisto tuottaa iloa asukkaille, jotka etsivät alueeltaan kaipaamiaan palveluita, mutta myös yrityksille itselleen lisäten yritysten näkyvyyttä ja toimien väylänä ajankohtaistietoon Tuusulan kunnan yrityksille suunnatuista palveluista.

Tuusulan kunnassa käytössä olevan yrityshakemiston perustiedot saadaan Patentti- ja rekisterihallitukselta, ja ne päivittyvät hakemistoon automaattisesti. Lisäksi yrityksillä itsellään on mahdollisuus täydentää hakemistoon tietoa tarjoamistaan palveluista, kuten uusista tuotteista. Yrityksiä pyydetään tarkastamaan säännöllisesti omat tietonsa – viimeisin päivityskierros aloitettiin huhtikuussa 2022 tiedottamalla kierroksen käynnistymisestä yrityksiä tekstiviestein ja julkaisemalla aiheesta tiedotteen kunnan kanavissa. Kiitos kaikille tietonsa tarkastaneille yrityksille!

Liittymällä hakemistoon, voi yritys vastaanottaa kunnan yritysviestintää ajankohtaisista asioista sähköpostitse. Yrityksen tietojen näkyvyyden voi myös piilottaa, jos esimerkiksi haluaa vain elinkeinopalvelujen uutiskirjeen. Jos edustat tiedoiltaan tarkastettua yritystä, mutta et ole saanut elinkeinopalveluidemme kirjettä, otathan yhteyttä tiedotteen lopussa mainittuun yritysasiamieheemme.

Myös muita palveluhakemistojen palveluntarjoajia

Tietojemme mukaan Tuusulan alueen yrityksille on tarjottu liittymistä myös muihin yrityshakemistoihin, jotka eivät ole kunnan ylläpitämiä. Ne voivat olla maksullisia, eivätkä ne liity Tuusulan kuntaan tai sen ylläpitämään yritys- ja palveluhakemistoon.

Tutustu Tuusulan kunnan yritys- ja palveluhakemistoon: https://tuusula.yrityshakemistot.fi/

Lisätiedot:
yritysasiamies Toni Popovic, toni.popovic@tuusula.fi, 040 314 4406

Takaisin