Tule Tuusulan asukaslähettilääksi – haku on auki 28.3.2023 saakka

15.03.2023 klo 14.20

Haluaisitko sinä kertoa, millaista on asua ja elää Tuusulassa? Tuusulan kunta etsii nyt vapaaehtoisia Tuusulan lähettiläitä, jotka kertovat sosiaalisessa mediassa paikkakunnan parhaista puolista. Lähettiläät toimivat keväästä 2023 alkaen aina vuoden 2024 loppuun saakka.

Lähettilääksi voi ryhtyä kuka tahansa tuusulalainen, joka haluaa kertoa sosiaalisessa mediassa Tuusulasta. Asukaslähettiläät toimivat vapaaehtoisina ja he saavat tehtäväänsä perehdytyksen. Lähettiläiden apuna ovat myös kunnan viestintä sekä aikaisempien asukaslähettiläiden vertaistuki ja kokemukset.

– Lähettilästoiminta sopii kaikille, jotka haluavat jakaa sosiaalisessa mediassa omia kokemuksiaan sekä päästä näkemään ja kertomaan kotikunnastaan vähän erilaisesta ja uudenlaisesta näkökulmasta, kuvailee yhteisömanageri Katja Repo lähettilästehtävää.

– Lähettiläät tuovan kunnan viestintään syvyyttä ja omakohtaisuutta. Meillä on ollut lähettiläitä jo usean vuoden ajan, ja toivottavasti saamme tänäkin vuonna runsaasti innokkaita mukaan, viestintäpäällikkö Paula Miettinen kertoo.

Lähettiläiden tehtävänä on viestiä omissa somekanavissaan elämästä Tuusulassa, tapahtumista ja toimintamahdollisuuksista. Lähettiläät saavat uusia kokemuksia ja pääsevät tutustumaan paikallisiin kohteisiin ja uusiin ihmisiin.

Aiempien vuosien lähettiläät ovat olleet monipuolinen otos tuusulalaisia ja he ovat tuoneet esiin oman arvokkaan näkemyksen tuusulalaisten arjesta ja tapahtumista laajemmalle yleisölle.

Hae Tuusulan lähettilääksi hakulomakkeella: www.lyyti.in/Haku_Tuusulan_lahettilaaksi_4876

Lisätiedot:

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen, 040 314 3018, minna.mielonen@tuusula.fi

viestintäpäällikkö Paula Miettinen, 040 314 2004, paula.miettinen@tuusula.fi

 

Takaisin