Hae mukaan toimijaksi Tuusulan koulujen harrastus- ja kerhotoimintaan lukuvuodelle 2023–2024

31.03.2023 klo 08.55

Tuusulassa peruskoulun 1.–9. luokan oppilaille järjestetään mieluisaa ja maksutonta harrastus- ja kerhotoimintaa. Etsimme nyt harrastustoimijoita toteuttamaan toimintaa tulevalle lukuvuodelle. 

Harrastus- ja kerhotoimintaa järjestetään Tuusulassa kahdella tavalla. Opetus- ja Kulttuuriministeriön tukeman Harrastamisen Suomen mallin mukainen Tuusulan mallin harrastustoiminta toteutetaan lasten ja nuorten toiveita kuunnellen välittömästi koulupäivän yhteydessä joko koulupäivää ennen tai sen jälkeen. Lisäksi kouluilla järjestetään Opetushallituksen tukemaa koulujen kerhotoimintaa.

Etsimme nyt toimijoita täydentämään harrastustarjontaa erityisesti ilmaisutaidon, erilaisten ruoanlaittoon liittyvien harrastuskerhojen, parkourin, jalkapallon, koripallon ja taideaineiden osalta, sekä järjestäjiä myös erityisryhmille kohdennetuille harrastusryhmille.

Harrastustoimintaa voivat järjestää urheiluseurat, kulttuuritoimijat, nuorisojärjestöt, yritykset ja muut harrastustoimintaa järjestävät yhteisöt. Ohjaajan osaamisen tulee olla riittävä laadukkaan avoimen toiminnan järjestämiseen. Harrastusten ohjaajien tulee olla täysi-ikäisiä, ammattimaisia omalla osaamisalueellaan sekä omata kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta.

Harrastusten toivotaan kestävän säännöllisinä, viikoittaisina ja laadukkaasti toteutettuina koko lukuvuoden ajan. Poikkeuksia tehdään, jos harrastussisältö niin edellyttää – esimerkiksi golf, suunnistus ja hiihto toteutetaan lyhyemmissä harrastusjaksoissa. 

Ilmoittaudu mukaan harrastustoimijaksi lukuvuodelle 2023–2024 mielellään 30.4. mennessä. Ensi lukuvuoden harrastustarjonnan kokoaminen aloitetaan mukaan ilmoittautuneiden toimijoiden kanssa toukokuun aikana. Toimijaksi voi ilmoittautua ympäri vuoden.

Kysy lisää:
Koulujen harrastus- ja kerhotoiminnan koordinaattori Katja Sihvonen, katja.sihvonen@tuusula.fi, 040 314 3494

Tai ilmoittaudu mukaan linkistä:
https://forms.gle/mLgKdQGDYJnqwoPe8

Takaisin